Ganzenbord citygame met borrelboot Breda


Een afwisselend bedrijfsuitje in hartje Breda: Speel met z'n allen de ganzenbord citygame, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit personeelsuitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Breda
  • Borrelboot: rondvaart door Breda met hapjes en drankjes aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Begin van uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in hartje Breda. Na de hartelijke ontvangst kiest u een lekker drankje. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Breda

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van de leukste en bijzonderste plekken in de stad. Ook voor inwoners van Breda valt hier nog wat nieuws te ontdekken! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzenopdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met hapjes en drankjes

Hierna stapt u aan boord van een rondvaartboot voor een rondvaart door de grachten en singels van Breda. Onderweg krijgt u lekkere hapjes en kunt u onbeperkt genieten van bier, wijn en fris.

Rondvaart Breda

U vaart langs het beroemde Spanjaardsgat, een waterpoort vlakbij het Kasteel van Breda. Het kasteel uit de 14e eeuw is goed te zien vanaf het water. Hier is de Koninklijke Militaire Academie gevestigd. U pakt op deze route zelfs een stukje groen mee (het Valkenbergpark). Geniet met een glas in uw hand van het contrast tussen de drukte in de stad en de rust op het water. 

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangen diner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit leuke personeelsuitje in Breda. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart van maart t/m november. U kunt dit uitje in deze periode elke dag van de week reserveren. U vaart in een sloep(en) die deels overkapt kan worden en krijgt hier per sloep een schipper bij.

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 25 € 87 € 95,87
26 - 50 € 85 € 93,67
51 - 100 € 82 € 90,36
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
- Privé borrelboot(boten) met schipper
- Rondvaart van 1 uur
- Aan boord onbeperkt bier/wijn/fris en 4 hapjes
- Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.00 uur Welkomstdrankje
14.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.00 uur Keuzediner
20.30 uur Rond deze tijd einde van het arrangement

Reserveren Meer informatie