Gangsterhunt Gent

Een gevaarlijke gangster houdt zich ergens in Europa schuil. Aan uw team de taak uit te vinden waar de gangster zich verborgen heeft.

Start met een welkomstdrankje

Uw uitstap begint in een gezellig restaurant in de binnenstad van Gent. Hier krijgt u een drankje aangeboden.  De hunt kan beginnen!

Zoek de highlights in Gent

Welk team weet als eerste waar de gangster is? Tijdens het spel wordt u op afstand begeleid door onze instructeur. De spelmaterialen bestaan uit een plattegrond van Gent, een fotoblad met foto's van bezienswaardigheden (standbeeld, gevel, kunstwerk etc.) en een woordzoekpuzzel. Elk team gaat in de stad op zoek naar de bezienswaardigheden die op het fotoblad staan. Heeft u een bezienswaardigheid gevonden? Dan maakt u er een foto van en stuurt u deze via whatsapp naar de instructeur. Klopt de foto? Dan krijgt u een woord terug. Dit woord kunt u afstrepen op de woordzoekpuzzel. Telkens als u een woord afstreept, blijven er minder letters over. De overgebleven letters onthullen de Europese verblijfplaats van de gangster. Het team dat als eerste weet in welk land de gangster zich bevindt is de winnaar!

Diner: hoofdgerecht naar keuze

Na de jacht gaat u aan tafel. In een van de leukste restaurants van Gent sluit u deze uitstap samen af met een etentje. Hier krijgt u een uitgebreid hoofdgerecht aangeboden, compleet met bijgerechten. U heeft de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Ga samen borrelen, zoek de gangster en sluit af met een etentje. Reserveer deze gevarieerde groepsuitstap in Gent!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 62 € 71,30
10 - 30 € 59 € 67,85
31 - 60 € 57 € 65,55
61 - 100 € 54 € 62,10
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Gangsterhunt citygame
- Spelbegeleiding door instructeur op afstand
- Digitaal fotoalbum van uw groep
- Diner

Reserveren Meer informatie