E-Chopper Tour Venlo

Ontvangst

U wordt hartelijk ontvangen door een ervaren instructeur die de groep welkom heet en uitleg geeft over de tocht die gemaakt gaat worden. Ondertussen staan de E-Choppers al in rijen klaar... Eerst krijgt u uiteraard uitleg over uw voertuig en nadat u ook een proefrondje heeft gereden met de E-Chopper u op pad.

E-Chopper Tour

De E-Chopper tour is een leuke manier om samen bezig te zijn terwijl u ondertussen veel van de stad en de omgeving ziet. De E-Chopper is een variant van de E-Scooter alleen dan in Harley Davidson stijl. De brede banden en het stoere stuur geven een geheel nieuwe rij-ervaring. Uw tocht begint in Venlo. Wij hebben een mooie tocht voor u uitgestippeld. U bekijkt het historisch centrum, maar er is ook tijd om door groene parken te rijden. Dit maakt de route heel gevarieerd.

Korte stop onderweg

Halverwege de tocht kunt u een korte stop maken bij een gezellig restaurant of café en wat te drinken nemen (tegen meerprijs). Na een half uurtje vervolgt u uw tocht.

Opmerking:
Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs (rijbewijs B of een brommerrijbewijs).

Diner

Ter afsluiting van deze dag gaat u aan tafel in een gezellig restaurant. Hier krijgt u een driegangen diner geserveerd met meerdere keuzes per gang. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.

Groepsgrootte
6 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 14 € 95 € 109,25
15 - 80 € 89 € 102,35
Inclusief
- E-Chopper Tour (3 uur) inclusief:
* gebruik van één E-Chopper per persoon
* verzekering
* gebruik van helmen
- Driegangen keuzediner

Voorbeeld tijdsindeling:
14.30 uur Start E-Chopper tour
17.30 uur Einde E-Chopper tour
17.45 uur Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie