E-Chopper Tour Hasselt

Ontvangst

U wordt hartelijk ontvangen door onze ervaren instructeurs die de groep welkom heten en uitleg geven over de tocht die gemaakt gaat worden. Ondertussen staan de E-Choppers al in rijen klaar... Eerst krijgt u uiteraard uitleg over uw voertuig en nadat u ook een proefrondje heeft gereden met de E-Chopper gaat u op pad.

E-Chopper Tour

De E-chopper tour biedt de mogelijkheid om zelfstandig op pad te gaan met een elektrische scooter gedurende drie uur. Tijdens deze tour kunt u uw eigen route samenstellen en de omgeving verkennen op uw eigen tempo. Dit kan een geweldige manier zijn om de natuur te verkennen, bezienswaardigheden te ontdekken of gewoonweg te genieten van een ontspannende rit. Met de elektrische aandrijving van de e-chopper kunt u bovendien milieuvriendelijk rondrijden, zonder lawaai of uitstoot. Het is een leuke en avontuurlijke manier om een nieuwe omgeving te verkennen en herinneringen te maken.

Korte stop onderweg

Halverwege de tocht heeft u de mogelijkheid om een korte pauze te nemen bij een sfeervol restaurant of café voor een drankje (tegen meerprijs). Na een half uur zet u uw tour voort.

Opmerking:
Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs (rijbewijs B of een brommer-rijbewijs).

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 19 € 85 € 102,85
20 - 80 € 81 € 98,01
Inclusief
- E-Chopper Tour (3 uur) inclusief:
* gebruik van één E-Chopper per persoon
* verzekering
* gebruik van helmen

Voorbeeld tijdsindeling:
14.30 uur Start E-Chopper tour
17.30 uur Einde E-Chopper tour

Reserveren Meer informatie