Chocolade maken in Tilburg

 

Een inspirerend personeelsuitje in Tilburg. Leer inventief omgaan met chocolade. Volg samen met uw collega's deze inspirerende cursus!

In hartje Tilburg wordt u vriendelijk ontvangen

Het verzamelpunt van uw bedrijfsuitje is een geriefelijk etablissement. In een gezellige ambiance geniet u van koffie/thee met gebak. Bent u klaar voor stoomcursus Chocolade Maken?

Een bijzondere chocolade-workshop als teamuitje

Maak kennis met onze eigen Willy Wonka die in drie delen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op de proef stelt.

  • Het eerste deel schetst een beeld van de grote diversiteit aan cacaosoorten. Wat heeft het percentage en de herkomst voor invloed op de smaak?
  • Het tweede deel behandelt een aantal basistechnieken van het maken van bonbons. Welke dikte moet de buitenste laag hebben? Welke smaakcomponenten kies ik als vulling?
  • Deel 3 brengt deel 1 en 2 samen in de zin dat u nu zelf aan de slag gaat met de informatie die u ontvangen heeft. U vult een mooie box met de maaksels die dit oplevert.

Aangezien het tot u nemen van chocolade het gelukshormoon Endorfine vrijmaakt, neemt u feitelijk een doosje puur geluk mee naar huis aan het einde van de dag!

Een culinair feestje als summum van uw afdelingsuitje

Als de workshop klaar is, rest er nog één vraag: wat staat er vandaag op tafel? Hier volgt het antwoord: Met z'n allen geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. Bij elke gang kunt u vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Verras uw collega's met een verrukkelijk groepsuitje in Tilburg!

Review bedrijfsuitje
Consumentenbond: "Het chocolade maken was heel leuk, iedereen vond het een geslaagd idee (het was een verrassing wat we gingen doen) alleen ging de gastheer voor een aantal mensen wat te snel in zijn verhaal. Het diner was goed, dit soort diners zijn eigenlijk het gezelligst aan een ronde tafel, maar dit is een detail. Dit kan als een goed bedrijfsuitje of teamuitje beschouwd worden."

 

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes