Chocolade maken in Scheveningen

Een passioneel teamuitje in Scheveningen. Beheers de kunst van het chocolade maken. Volg samen met collega's deze creatieve cursus en geniet!

Met elkaar afspreken in een knus eettentje

Het startpunt van uw personeelsuitje is een geriefelijk stadsrestaurant. Hier wordt u koffie/thee met gebak aangeboden. Daarna gaat het echte werk beginnen! Met zijn allen volgt u een verrukkelijke workshop Chocolade Maken.

Een originele chocolade-workshop als afdelingsuitje

De meesterchocolatier die de workshop verzorgt, voert u mee. In een programma van drie delen wordt chocolade in al zijn verscheidenheid getoond.

  • De introductie staat in het teken van de grote verscheidenheid aan cacaosoorten. Wat heeft het percentage en de herkomst voor invloed op de smaak?
  • Het middenstuk behandelt een aantal basistechnieken van het werken met chocolade. Welke dikte moet de buitenste laag hebben? Welke ingrediënten kies ik als vulling?
  • Tot slot komen introductie en middenstuk samen in de zin dat u nu zelf aan de slag gaat met de kennis die u opgedaan heeft. U vult een mooie verpakking met de maaksels die dit oplevert.

Na het volgen van de cursus begrijpt u dat chocolade zoveel meer is dan een zakje toffees in het schap van de supermarkt. Uw eigen maaksels krijgt u mee met een strik eromheen.

Een driegangendiner als klap op de vuurpijl

In deze eeuwenoude vissersplaats is veel te beleven op het gebied van lekker eten en drinken. U schuift aan in een toprestaurant. U heeft volop de keus uit visspecialiteiten, vleesmaaltijden en vegetarische gerechten. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, houden wij hier vanzelfsprekend rekening mee.

Een groepsuitje in Scheveningen is extra leuk door het grote aanbod aan horeca en sfeervolle plekjes!

Review bedrijfsuitje
Consumentenbond: "Het chocolade maken was heel leuk, iedereen vond het een geslaagd idee (het was een verrassing wat we gingen doen) alleen ging de gastheer voor een aantal mensen wat te snel in zijn verhaal. Het diner was goed, dit soort diners zijn eigenlijk het gezelligst aan een ronde tafel, maar dit is een detail."

Medisch Centrum Haaglanden: "We waren met een behoorlijk grote groep (95 personen). De patissier ging hier heel goed mee om, iedereen was laaiend enthousiast. Eten was prima in orde en de bediening was zeer vriendelijk. Ik werd iedere keer uitstekend en snel geholpen door Stadsarrangement. Een zeer geslaagd bedrijfsuitje en een échte aanrader!"

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes