Chocolade maken in Lelystad


Hier scoort u mee bij uw collega's: Eerst koffie en gebak en dan samen een chocoladeworkshop doen. Een lekker etentje is de perfecte afsluiting van dit bedrijfsuitje in Lelystad:

 • Ontvangst met koffie of thee en gebak
 • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
 • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
 • Doosje zelfgemaakte bonbons (500 gram) om mee te nemen
 • Diner (3 gangen keuzemenu) in het centrum

Hier begint uw personeelsuitje

In een restaurant in hartje stad ontmoet u elkaar. Lelystad is een jonge en dynamische stad met leuke conceptstores, trendy bars en gezellige restaurants. Hier is nog licht, lucht en ruimte. Perfect voor een geslaagd personeelsuitje. Na de hartelijke ontvangst krijgt u koffie of thee met gebak. Hierna maakt u kennis met de patissier die uw groep gaat begeleiden. 

Introductie en chocoladeproeverij

De patissier begint bij het begin: hij vertelt u wat meer over het verwerken van cacaobonen tot chocolade. Wat zeggen de verschillende percentages? En wat vindt u zelf eigenlijk het lekkerst? Tijdens deze introductie gaat u uitgebreid proeven. Hierna legt de patissier uit hoe u de bonbons kunt gaan vullen. Kiest u voor een crèmevulling? Of probeert u liever ganache of gezouten caramel? U mag het allemaal proeven en proberen. Ten slotte laat de patissier zien hoe u de bonbons kunt decoreren. 

Bonbon workshop

Nu gaat u zelf aan het werk! U gaat de bonbons vullen. Bij het samenstellen van uw bonbons kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Welke smaakcombinaties kiest u? Hoe lukt het 'doorhalen' van de chocolade? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten.

Geslaagd resultaat: zelfgemaakte bonbons

Aan het einde van deze chocoladeworkshop heeft iedereen een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons. Maar liefst 500 gram. Bent u een echte chocoholic? Dan heeft u tijdens de workshop waarschijnlijk al een paar van uw eigen bonbons geproefd, en dan houdt u wat minder over... Iedereen krijgt zijn/haar eigen doosje bonbons mee en kan het eindresultaat van deze workshop vol trots aan het thuisfront presenteren. 

Verzorgd keuzediner

Na de workshop gaat u samen uit eten. We hebben een tafel in één van de leukste restaurants in Lelystad gereserveerd voor uw groep. Het is één van onze partnerrestaurants. Dat wil zeggen dat het een restaurant is op een mooie locatie, met gastvrije bediening en kwaliteitsmenu's. U krijgt hier een driegangen keuzediner aangeboden. Uw collega's kunnen dus bij elke gang kiezen uit de verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, zodat u zeker weet dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn.

Heeft u mensen met voedselallergieën of speciale diëten in uw groep? Geen probleem! Geef het aan ons door en we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen met dit personeelsuitje.

Nodig uw collega's uit voor dit smakelijke bedrijfsuitje in Lelystad! 

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 82 € 94,30
15 - 30 € 72 € 82,80
31 - 60 € 69 € 79,35
Inclusief
· Ontvangst met koffie (of thee) en gebak
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met 500 gram zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in het centrum

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Koffie/thee gebak
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact met ons op als u hier vragen over heeft?

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes