Chocolade maken in Lelystad

Ontdek de heerlijkheden van het chocolade vak. Uw personeelsuitje in Lelystad stimuleert uw creativiteit op een smakelijke manier!

Een fijne locatie voor uw afdelingsuitje

De innemende Lelystadse gezelligheid valt meteen na binnenkomst op. In een fijne ambiance geniet van koffie/thee met gebak. Met een appetijtelijk drankje erbij, zult u hiervan genieten! Dan is het tijd om met de workshop Chocolade Maken te beginnen.

Alles wat je over chocolade moet weten

De ervaren patissier voert u mee. In een programma van drie delen vertelt hij u alles over chocolade wat u moet weten (maar nooit hebt kunnen vragen).

  • In de introductie gaat u proeven van een verscheidenheid aan cacaosoorten. Bepalend zijn het percentage en de origine van de cacao.
  • Het middenstuk behandelt een aantal basistechnieken van het werken met chocolade. Welke dikte moet de buitenste laag hebben? Welke smaakonderdelen kies ik als vulling?
  • Het laatste deel durft het nodige van uw inventiviteit te vragen. U laat zich uitdagen een mooie smulbox met chocolade te vullen.

Het eten van chocolade maakt het gelukshormoon endorfine los. In feite krijgt u na afloop dus een doosje geluk (van 450 gram) mee naar huis.

Een heerlijk diner als culinaire apotheose

Als voltooiing van dit verrassende arrangement gaat u met zijn allen eten in een super goede eetgelegenheid! Het diner omvat maar liefst drie gangen. Vis, vlees of vegetarisch? Er is voor ieder wat wils. Elke gang kunt u uit meerdere gerechten kiezen. Voor Collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Het mooie Lelystad heeft veel te bieden voor het organiseren van een groepsuitje!

Review bedrijfsuitje
Consumentenbond: "Het chocolade maken was heel leuk, iedereen vond het een geslaagd idee (het was een verrassing wat we gingen doen) alleen ging de gastheer voor een aantal mensen wat te snel in zijn verhaal. Het diner was goed, dit soort diners zijn eigenlijk het gezelligst aan een ronde tafel, maar dit is een detail. Dit kan als een goed bedrijfsuitje of teamuitje beschouwd worden."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes