Chocolade maken in Leeuwarden

Een workshop Chocolade maken als onderdeel van uw bedrijfsuitje in Leeuwarden. Leer de ins en outs van het vak. Smullen van eigen makelij!

Wees welkom in de het bruisende centrum van Friesland

Bij wijze van inleiding van uw teamuitje begroet u elkaar in een populair restaurant en krijgt u koffie/thee met gebak geserveerd. Weldra gaat u genieten van een heerlijke workshop Chocolade Maken.

Een stoomcursus chocolade maken

De meesterchocolatier neemt u bij de hand. In een programma van drie delen wordt chocolade in al zijn verscheidenheid getoond.

  • In de introductie gaat u proeven van een verscheidenheid aan cacaosoorten. Van invloed zijn het percentage en de herkomst van de cacao.
  • In het middengedeelte gaat u aanleren hoe u het beste met chocolade kunt omgaan. Het niveau van bonbons wordt onder meer bepaald door de dikte en smaak van de buitenste laag, alsmede de smaak en textuur van de vulling.
  • In het afsluitende deel gaat uw creativiteit de hoofdrol spelen. U krijgt als opdracht een fijne smulbox met uw maaksels te vullen. Wie van uw collega's is hier het meest bedreven in?

Aangezien het tot u nemen van chocolade het stofje Endorfine stimuleert, neemt u de facto een doosje puur geluk mee naar huis aan het einde van de dag!

Tot besluit met het hele personeel uit eten

In een gezellig eettentje in hartje Leeuwarden, schuiven u en uw collega's aan voor een driegangen-maaltijd. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Het spreekt vanzelf dat Collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Verras uw collega's met een leerzaam groepsuitje in Leeuwarden!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes