Chocolade maken in Hoorn


Na de koffie met gebak volgt u met z'n allen een chocoladeworkshop. De zelfgemaakte bonbons neemt u natuurlijk mee naar huis. Een lekker etentje is de perfecte afsluiting van dit bedrijfsuitje in Hoorn. Hier scoort u mee bij uw collega's:

 • Ontvangst met koffie of thee en gebak
 • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
 • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
 • Doosje zelfgemaakte bonbons (500 gram) om mee te nemen
 • Keuzediner (drie gangen) in de binnenstad van Hoorn

Hier begint uw bedrijfsuitje 

In een restaurant in hartje stad komt u samen. Hoorn is een prachtige stad aan het Markermeer met een gezellig historisch centrum. De Roode Steen is het plein in het centrum met restaurantjes rondom. In de zomer is het één groot terras. De vele watersporters zorgen voor een relaxte vakantiesfeer. Een uitstekende keuze voor een personeelsuitje. Na de hartelijke ontvangst krijgt u koffie of thee met gebak. Hierna maakt u kennis met de patissier die uw groep zal begeleiden. 

Introductie chocoladeworkshop 

De patissier begint bij het begin: hij vertelt u wat meer over het verwerken van cacaobonen tot chocolade. Wat zeggen de verschillende percentages? En wat vindt u zelf eigenlijk het lekkerst? Tijdens deze introductie laat hij uw groep uitgebreid proeven. Hierna legt hij uit hoe u de bonbons kunt gaan vullen. Kiest u voor een crèmevulling? Of probeert u liever ganache of gezouten caramel? U mag het allemaal proeven en proberen. Ten slotte laat de patissier zien hoe u de bonbons kunt decoreren. 

Bonbon workshop

Nu gaat u zelf aan het werk! U gaat de bonbons vullen. Bij het samenstellen van uw bonbons kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Welke smaakcombinaties kiest u? Hoe werkt het 'doorhalen' van de chocolade? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten.

Geslaagd resultaat

Aan het einde van deze chocoladeworkshop heeft iedereen een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons. Maar liefst 500 gram. Bent u een echte chocoholic? Dan heeft u tijdens de workshop waarschijnlijk al een paar van uw eigen bonbons geproefd, en dan houdt u wat minder over... Iedereen krijgt zijn/haar eigen doosje bonbons mee en kan het eindresultaat van deze workshop vol trots aan het thuisfront presenteren. 

Verzorgd driegangen keuzediner 

Na de workshop gaat u samen uit eten. We hebben een tafel in één van de leukste restaurants in Hoorn gereserveerd voor uw groep. Het is één van onze partnerrestaurants. Dat wil zeggen dat het een restaurant is op een mooie locatie, met gastvrije bediening en kwaliteitsmenu's. U krijgt hier een driegangen keuzediner aangeboden. Uw collega's kunnen dus bij elke gang kiezen uit de verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit, zodat u zeker weet dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn.

Voedselallergieën of dieetwensen?
Heeft u mensen met voedselallergieën of speciale diëten in uw groep? Geen probleem, geef het aan ons door! We zorgen ervoor dat iedereen van begin tot eind ontspannen mee kan doen.

Nodig uw collega's uit voor dit smakelijke bedrijfsuitje in Hoorn! 

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 82 € 94,30
15 - 30 € 72 € 82,80
31 - 60 € 69 € 79,35
Inclusief
· Ontvangst met koffie (of thee) en gebak
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met 500 gram zelfgemaakte bonbons
· Driegangen keuzediner in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Koffie/thee gebak
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzediner

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes