Chocolade maken in Groningen

Een workshop Chocolade maken als teamuitje in Groningen. Heerlijk genieten van de smakelijkste creaties die u zelf maakt!

Ontmoet de anderen in een knus eettentje

U kunt rekenen op een fijne binnenkomst voor uw personeelsuitje in dit lokale restaurant. Hier wordt u ontvangen met koffie/thee en gebak. Dan is het tijd om met de workshop Chocolade Maken te beginnen.

Ontdek de hartstocht in het maken van chocolade

Maak kennis met onze eigen Willy Wonka die in drie delen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - aan het werk zet.

  • De introductie schetst een beeld van de grote verscheidenheid aan cacaosoorten. Wat heeft het percentage en de herkomst voor invloed op de smaak?
  • In het middengedeelte leert u een aantal vuistregels die noodzakelijk zijn bij het werken met chocolade. Smaak, omvang en vulling van bonbons komen in de les voorbij.
  • Tot slot komen introductie en middenstuk samen in de zin dat u nu zelf aan het werk gaat met de kennis die u opgedaan heeft. U vult een mooie box met de maaksels die dit oplevert.

Het smullen van chocolade maakt het gelukshormoon Endorfine vrij. U neemt dus de facto een doosje puur geluk mee naar huis aan het einde van de dag!

Heerlijk nagenieten aan een rijk gevulde tafel

Na het fijne werken met het unieke product dat chocolade is, bezoekt u een goed aangeschreven eetgelegenheid, eveneens in de binnenstad. Er staat een driegangenmenu op het programma. De spijskaart biedt een uitgebreide keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Een afdelingsuitje in Groningen is extra leuk door het grote aanbod aan horeca en sfeervolle ambiance!

Bedrijfsuitje review:
Consumentenbond: "Het chocolade maken was heel leuk, iedereen vond het een geslaagd idee (het was een verrassing wat we gingen doen) alleen ging de gastheer voor een aantal mensen wat te snel in zijn verhaal. Het diner was goed, dit soort diners zijn eigenlijk het gezelligst aan een ronde tafel, maar dit is een detail. Dit kan als een goed bedrijfsuitje of teamuitje beschouwd worden."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes