Chocolade maken in Gent

Nodig uw collega's uit voor deze geslaagde teambuilding in Gent! Na het welkomstdrankje volgt u een chocoladeworkshop. Iedereen krijgt de zelfgemaakte bonbons mee naar huis. U rondt deze groepsuitstap samen af met een diner in de binnenstad.  

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca. 350 gram) om mee te nemen
  • Keuzediner (uitgebreid hoofdgerecht naar keuze) in een gezellig restaurant

Goed begin van uw groepsuitstap in Gent

Aan de Graslei en de Korenlei staan de prachtige panden aan het water die op vrijwel elke ansichtkaart te vinden zijn. Iets verderop ziet u de al even beroemde 'drie torens'. Gent is een historische stad met de dynamiek van een studentenstad, een ideale stad voor uw teambuilding! In hartje stad ontmoet u elkaar in een gezellig restaurant, hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. Na gezellig te hebben bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep vandaag zal begeleiden. 

Chocoladeworkshop 

Hij zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U proeft een aantal chocoladesoorten tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Hierna ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn. De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld werken met crèmevulling, ganache of gezouten caramel. Ten slotte ziet u hoe u de bonbons mooi op kunt maken.

Bonbons maken

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons. Bij het samenstellen kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Voor welke smaakcombinaties kiest u? Lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons om trots op te zijn.

Gezellige afsluiting: diner  

U neemt afscheid van de patissier en gaat samen uit eten. Bij één van leukste restaurants van Gent is een tafel vrijgehouden voor uw groep. Hier schuift u samen aan voor een afsluitend etentje. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Iedereen kiest een uitgebreid hoofdgerecht van de kaart, inclusief bijgerechten. We reserveren in Gent bij partnerrestaurants waar we nauw mee samenwerken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Samen met de reviews is dit bepalend voor ons beleid. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. 

Trakteer uw collega's op deze smakelijke teambuilding in Gent!

Groepsgrootte
15 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 89 € 97,01
15 - 20 € 85 € 92,65
21 - 30 € 79 € 86,11
31 - 60 € 75 € 81,75
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons
· Uitgebreid hoofdgerecht naar keuze in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Hoofdgerecht

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact met ons op als u vragen heeft?

Reserveren Meer informatie