Chocolade maken in Den Haag

Een inspirerend bedrijfsuitje in Den Haag. Beheers de kunst van het chocolade maken. Volg samen met collega's deze creatieve workshop en geniet!

Geriefelijke aankomst voor uw groepsuitje

Op een mooie locatie maakt u kennis met de Haagse gezelligheid. In een gezellige geniet u van koffie/thee met gebak. Daarna begint uw workshop Chocolade Maken.

Een leerzame chocolade-workshop als personeelsuitje

De meesterchocolatier neemt u bij de hand. In een programma van drie delen passeert chocolade in al zijn hoedanigheden de revue.

  • Als introductie gaat de chocolatier in op de verschillende soorten cacao. U proeft van de couvertures (halffabricaten) en merkt de subtiele diversiteit op.
  • Het middenstuk schotelt u een aantal elementaire vaardigheden van het werken met chocolade voor. Welke dikte moet de buitenste laag hebben? Welke smaakcomponenten kies ik als vulling?
  • In het afsluitende deel gaat uw eigen creativiteit de hoofdrol spelen. U krijgt als opgave een fijne smulbox met uw bonbons te vullen. Wie van uw collega's is hier het meest bedreven in?

Aangezien het tot u nemen van chocolade het gelukshormoon Endorfine vrijmaakt, neemt u de facto een doosje puur geluk mee naar huis aan het einde van de dag!

Opgetogen een goed restaurant bezoeken

Als voltooiing van het mooie arrangement gaat u met zijn allen eten in een super goede eetgelegenheid! Het diner omvat maar liefst drie gangen. De spijskaart biedt een uitgebreide keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Voor Collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Den Haag is zeer aan te raden als locatie voor uw teamuitje!

Review bedrijfsuitje
Overheidsinstelling uit Den Haag, anoniem: "Cijfer 7,5 (Ik heb op de patissier na niemand gezien van Stadsarrangement zelf op de dag van het arrangement dat vond ik jammer. Maar het is goed verlopen)"

Consumentenbond: "Het chocolade maken was heel leuk, iedereen vond het een geslaagd idee (het was een verrassing wat we gingen doen) alleen ging de gastheer voor een aantal mensen wat te snel in zijn verhaal. Het diner was goed, dit soort diners zijn eigenlijk het gezelligst aan een ronde tafel, maar dit is een detail."

Medisch Centrum Haaglanden: "We waren met een behoorlijk grote groep (95 personen). De patissier ging hier heel goed mee om, iedereen was laaiend enthousiast. Eten was prima in orde en de bediening was zeer vriendelijk. Ik werd iedere keer uitstekend en snel geholpen door Stadsarrangement. Een zeer geslaagd bedrijfsuitje en een échte aanrader!"

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes