Chocolade maken in Delft

Een origineel idee voor een teamuitje in Delft? Doe een cursus Chocolade Maken. Samen met collega's proeven en zelf bonbons maken.

Warm startpunt van het arrangement

Het restaurant waar u afspreekt, is juiste omgeving voor uw personeelsuitje. U geniet van koffie/thee met gebak. De fijnproevers onder u hebben al zin om met de workshop Chocolade Maken te beginnen.

Een stoomcursus chocolade maken

De meesterchocolatier voert u mee in de wereld van cacao. In een programma van drie delen wordt chocolade in al zijn verscheidenheid getoond.

  • De introductie staat in het teken van de grote diversiteit aan cacaosoorten. Wat heeft het percentage en de herkomst voor invloed op de smaak?
  • Het middenstuk behandelt een aantal basistechnieken van het werken met chocolade. Welke dikte moet de buitenste laag hebben? Welke smaakcomponenten kies ik als vulling?
  • Afsluitend gaan u en uw collega's zelf scheppend aan de slag. U maakt uw eigen delicatessen in de vorm van een chocolade-verzameldoosje.

Na het volgen van de cursus begrijpt u dat chocolade zoveel meer is dan een Verkadereep in het schap van de supermarkt. Uw eigen maaksels krijgt u mee met een strik eromheen.

Het bedrijfsuitje afsluiten met een heerlijk diner

In het culinair zeer ontwikkelde Delft hebben wij een van de beste restaurants voor u uitgekozen. Het diner waarmee u wordt verrast, bestaat uit drie gangen. Er is voor ieder wat wils. U maakt een keuze uit vlees-, vis- en vegetarisch eten. Medewerkers die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen allicht rekenen op onze soepelheid.

Het mooie Delft heeft veel te bieden voor het plannen van een afdelingsuitje!

Review bedrijfsuitje
Anoniem: "Workshop chocola maken was erg leuk, iedereen van het bedrijf heeft er erg veel plezier aan beleefd. Het eten werd als oke/goed beoordeeld."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes