Chocolade maken in Bergen

Doe samen deze chocoladeworkshop inclusief proeverij! Nodig uw collega's uit voor dit populaire personeelsuitje in Bergen:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca. 350 gram) om mee te nemen
  • 3 gangen keuzemenu in de binnenstad van Bergen

Begin van uw bedrijfsuitje in Bergen

Bergen is een stad waar je een goed humeur van krijgt. Het heeft een prachtig historisch centrum en overal zijn leuke winkels en boetiekjes te vinden. De stad zit ook nog eens tjokvol met leuke restaurants en hippe barretjes. In hartje stad ontmoet u elkaar in een restaurant. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Na gezellig te hebben bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep vandaag zal begeleiden. 

Chocoladeproeverij

De patissier zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U krijgt een aantal chocoladesoorten te proeven tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Hierna ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn. De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. Houdt u van crèmevulling, ganache of gezouten caramel? U mag het allemaal proeven en uitproberen. Ten slotte ziet u hoe u de bonbons door kunt halen en mooi op kunt maken.

Chocoladeworkshop in Bergen

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Voor welke smaakcombinaties kiest u? Lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons om trots op te zijn.

Diner: 3 gangen keuzemenu

U neemt afscheid van de patissier en schuift aan in een mooi restaurant in hartje stad. Hier krijgt u een driegangendiner aangeboden. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieve gerechten. We werken in Bergen namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk! 

Trakteer uw collega's op dit smakelijke personeelsuitje in Bergen!

Groepsgrootte
20 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 30 € 83 € 90,47
31 - 60 € 79 € 86,11
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Onvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie