Chocolade maken in Aalst

Nodig uw collega's uit voor deze smakelijke teambuilding in Aalst! U volgt een chocoladeworkshop. Iedereen krijgt de zelfgemaakte bonbons mee naar huis.

  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca 350 gram) om mee te nemen

Aalst is een compacte stad met een mooi centrum. Hier vindt u leuke tavernes, gezellige terrasjes en trendy bars. Een ideale stad voor een geslaagde groepsuitstap! In hartje stad ontmoet u elkaar in een restaurant. Deze uitstap is overigens ook mogelijk op uw eigen locatie. Na gezellig te hebben bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep vandaag zal begeleiden. 

Chocoladeworkshop 

Hij zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U krijgt een aantal chocoladesoorten te proeven tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Hierna ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn. De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld werken met crèmevulling, ganache of gezouten caramel. Ten slotte ziet u hoe u de bonbons mooi op kunt maken.

Bonbons maken

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons tijdens deze workshop. Bij het samenstellen van uw bonbons kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Voor welke smaakcombinaties kiest u? Lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons om trots op te zijn.

Locatie

De chocolade workshop is mogelijk op uw eigen locatie, maar wij kunnen ook een locatie in het centrum van Aalst regelen. In dat geval wordt er wel zaalhuur gerekend.

Trakteer uw collega's op deze smakelijke teambuilding in Aalst!

Groepsgrootte
20 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
20 - 30 € 49 € 59,29
31 - 60 € 47 € 56,87
Inclusief
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons

Exclusief: zaalhuur (deze vervalt als u zelf een locatie heeft waar de workshop kan plaatsvinden).

De workshop duurt 1,5 - 2 uur. De starttijd van de workshop wordt afgestemd op uw wensen. Neemt u contact met ons op als u vragen heeft?

Reserveren Meer informatie