Chocolade maken in Mechelen


Nodig uw collega's uit voor deze lekkere teambuilding in Mechelen! Na het welkomstdrankje volgt u een chocoladeworkshop. U sluit deze groepsuitstap samen af met een diner in de binnenstad.  

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (500 gram) om mee te nemen
  • Diner (uitgebreid hoofdgerecht naar keuze) in een gezellig restaurant

Begin van uw groepsuitstap in Mechelen

Mechelen kende een bloeitijd die stadspaleizen, historische kerken en prachtige gildehuizen heeft opgeleverd. Maar dat is nog niet alles... Aan de Grote Markt staat de bekende Sint Romboutskathedraal, volop historische pandjes met gekleurde gevels en het bijzondere stadhuis. De vele restaurants, kroegen en terrasjes leveren een vrolijk geheel op. Een prachtige stad voor uw teambuilding dus! In hartje stad ontmoet u elkaar in een restaurant in de binnenstad. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Na gezellig te hebben bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep vandaag zal begeleiden. 

Chocoladeworkshop 

Hij zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U krijgt een aantal chocoladesoorten te proeven tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Hierna ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn. De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld werken met crèmevulling, ganache of gezouten caramel. Ten slotte ziet u hoe u de bonbons mooi op kunt maken.

Bonbons maken

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons tijdens deze workshop. Bij het samenstellen van uw bonbons kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Voor welke smaakcombinaties kiest u? Lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons om trots op te zijn.

Diner ter afsluiting van uw groepsuitstap

U neemt afscheid van de patissier en gaat samen uit eten. Bij één van leukste restaurants in Mechelen is een tafel vrijgehouden voor uw groep. Hier schuift u samen aan voor een afsluitend etentje. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Iedereen kiest een uitgebreid hoofdgerecht van de kaart, inclusief bijgerechten. Heeft u mensen met voedselallergieën of speciale wensen in uw groep? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We reserveren namelijk bij partnerrestaurants waar we nauw mee samenwerken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat iedereen tevreden zal zijn. Eet smakelijk!

Trakteer uw collega's op deze smakelijke teambuilding in Mechelen!

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 17 € 82 € 89,38
18 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met 500 gram zelfgemaakte bonbons
· Uitgebreid hoofdgerecht naar keuze in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Hoofdgerecht

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact met ons op als u vragen heeft?

Reserveren Meer informatie