Chocolade maken in Breda

Na het welkomstdrankje volgt u een chocoladeworkshop, afgesloten met een etentje in de binnenstad. Nodig uw collega's uit voor dit lekkere bedrijfsuitje in Breda: 

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (500 gram) om mee te nemen
  • 3 gangen keuzemenu in een gezellig restaurant

Begin van uw bedrijfsuitje in Breda

Breda heeft alles wat een stad moet hebben: een haven, grachten, smalle historische straatjes, de Grote Markt met alle Brabantse gezelligheid en een stadskasteel als bonus. Deze stad is perfect voor uw personeelsuitje! In hartje stad ontmoet u elkaar in een gezellig restaurant. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden. U kunt gezellig bijpraten en maakt vervolgens kennis met de patissier die uw groep zal begeleiden. 

Chocoladeproeverij: Wat vindt u het lekkerst?

Hij zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U krijgt een aantal chocoladesoorten te proeven tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Hierna ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn. De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld werken met crèmevulling, ganache of gezouten caramel. Ten slotte ziet u hoe u de bonbons mooi op kunt maken.

Bonbonworkshop in Breda

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons. Bij het samenstellen kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Voor welke smaakcombinaties kiest u? Hoe werkt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons om trots op te zijn.

Diner: 3 gangen keuzemenu

U neemt afscheid van de patissier en schuift aan in een mooi restaurant in hartje stad. Hier krijgt u een driegangendiner aangeboden. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieve gerechten. We werken in Breda namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk! 

Trakteer uw collega's op dit smakelijke teamuitje in Breda!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 82 € 89,38
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met 500 gram zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact met ons op als u vragen heeft?

Reserveren Meer informatie