Chocolade maken in Deventer - Coronaproof


Eerst koffie en gebak, daarna een leuke chocoladeworkshop. De zelfgemaakte bonbons neemt u natuurlijk mee naar huis. Een lekker etentje is de perfecte afsluiting van dit bedrijfsuitje in Deventer:

 • Ontvangst met koffie of thee en gebak
 • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
 • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
 • Doosje zelfgemaakte bonbons (500 gram) om mee te nemen
 • 3 gangen keuzemenu in een gezellig restaurant

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Deventer

Deventer heeft alles wat een stad interessant maakt; een historisch centrum met gezellige pleinen, achterafstraatjes met boetiekjes en gezellige restaurants. Een ideale stad voor een personeelsuitje! Als u met de auto komt kunt u parkeren aan de andere kant van de IJssel. Als u daarna op het pontje stapt naar het centrum van de stad kijkt u vanaf het water naar de skyline van de stad. U bent er meteen even helemaal uit. In hartje stad ontmoet u elkaar in een restaurant. U krijgt een kopje koffie (of thee) en een gebakje aangeboden. Na gezellig te hebben bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep zal begeleiden. 

Chocolade proeven: waar houdt u van?

De patissier zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U proeft een aantal chocoladesoorten tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Welke soort(en) vindt u het lekkerst? De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld werken met crèmevulling, ganache of gezouten caramel. Proeven mag! Ten slotte ziet u hoe u de bonbons door kunt halen en mooi op kunt maken.

Bonbonworkshop in Deventer

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons. Bij het samenstellen kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Voor welke smaakcombinaties kiest u? Hoe lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons (500 gram) om trots op te zijn.

Diner: 3 gangen keuzemenu  

U neemt afscheid van de patissier en schuift aan in een mooi restaurant in hartje stad. Hier krijgt u een driegangendiner aangeboden. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieve gerechten. We werken in Deventer namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk! 

Coronaproof bedrijfsuitje

De chocoladeworkshop wordt door onze patissier Coronaproof uitgevoerd. Alle deelnemers krijgen een mondkapje en plastic handschoenen. Verder zorgen we voor desinfecterende spray en gel en houden de deelnemers 1,5 meter afstand van elkaar. Uiteraard zorgen we ervoor dat de workshop zo hygiënisch mogelijk wordt uitgevoerd. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Reviews Chocolade maken in Deventer:

Mevrouw E. Bloemraad: "Arrangement was prima, leuke workshop over hoe en wat met chocola vanaf de cacaoboon tot aan de bonbon en chocoladerepen. Iedereen heeft leuke en lekkere creaties kunnen maken en met een aardig doosje vol chocola naar huis kunnen gaan ;)"
Consumentenbond: "Het chocolade maken was heel leuk, iedereen vond het een geslaagd idee (het was een verrassing wat we gingen doen) alleen ging de gastheer voor een aantal mensen wat te snel in zijn verhaal. Het diner was goed, dit soort diners zijn eigenlijk het gezelligst aan een ronde tafel, maar dit is een detail."
Benu apotheek: "Arrangement was prima, leuke workshop over hoe en wat met chocola vanaf de cacaoboon tot aan de bonbon en chocoladerepen. Iedereen heeft leuke en lekkere creaties kunnen maken en met een aardig doosje vol chocola naar huis kunnen gaan ;)"

Nodig uw collega's uit voor dit smakelijke personeelsuitje in Deventer!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 82 € 94,30
15 - 30 € 72 € 82,80
31 - 60 € 69 € 79,35
Inclusief
· Ontvangst met koffie (of thee) en gebak
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met 500 gram zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Koffie/thee gebak
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Liever andere tijden? Neem contact op!

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes