Borrelboot Quiznight Ommen


Dit personeelsuitje in Ommen zal in de smaak vallen bij uw team! Geniet met z'n allen van de rondvaart in uw privé borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! 

  • Welkomstdrankje
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • Borrelboot: rondvaart door Dordrecht (privéboot met schipper) met drankjes aan boord
  • Driegangen keuzediner in hartje stad

Begin van uw bedrijfsuitje in Ommen

In een mooi restaurant in de binnenstad komt u samen aan het einde van de middag. Hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. Hierna maakt u kennis met uw quizmaster van deze avond.

Quiznight

Hij ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een leuk sfeertje. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De quizmaster maakt de scores bekend. Welk team is het beste? Hij zet dit winnende team in het zonnetje. Deze spelers krijgen eeuwige roem, maar ook een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Samen op een borrelboot

Na de quiz stapt u aan boord van een borrelboot. U heeft deze boot privé met uw groep. De plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord kunt u tweemaal een drankje van de Hollandse bar naar keuze nemen.

Rondvaart Ommen

Ommen licht aan de Vecht. Als u aan boord gaat laat u de drukte van de stad meteen achter u. U heeft steeds een weids uitzicht, met veel groen. Af en toe komt u een andere schipper tegen die u groet. Het is een mooi contrast met de drukte in de stad. Als u geluk heeft spot u zelfs een ijsvogeltje. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water! Deze tocht door de mooie Vechtvallei duurt anderhalf uur. 

Driegangen keuzediner

U sluit deze gezellige dag af met een driegangen keuzediner. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart en gerechten van goede kwaliteit. De keuzes zijn toegankelijk, zodat u zeker weet dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Per gang kiest iedereen uit de verschillende gerechten: vis, vlees en vegetarisch. 

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart dagelijks van maart t/m november. Het is een rolstoelvriendelijke boot met toilet aan boord. U kunt steeds kiezen voor een plek binnen of op het dek.  In de zomer geniet u van de vrolijke watersporters om u heen en de koelte op het water. In de winter zit u met z'n allen comfortabel in een verwarmde boot en bekijkt u de feestelijk verlichte stad vanaf het water. U vaart met uw groep op een eigen privéboot met schipper.

Ontspannen borrelen en fanatiek quizzen: Daar worden uw collega's blij van! 

Groepsgrootte
25 - 150 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
25 - 30 € 114 € 124,26
31 - 40 € 104 € 113,36
41 - 75 € 103 € 112,27
76 - 150 € 101 € 110.09
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Quiznight in gezellige privéruimte, onder leiding van een quizmaster
· Prijsuitreiking
· Privé borrelboot met schipper
· Rondvaart van 1,5 uur
· Aan boord 2 bier/wijn/fris
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Welkomstdrankje
15.45 uur Quiz
17.00 uur Borrelboot
18.40 uur Keuzediner

Reserveren Meer informatie