Borrelboot Quiznight Harlingen


Dit bedrijfsuitje in Harlingen valt gegarandeerd in de smaak bij uw collega's: Ga samen zorgeloos borrelen aan boord van een borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! 

  • Borrelboot: rondvaart door Harlingen (privéboot met schipper) met drankjes aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • Driegangen keuzediner in hartje stad

Samen op een borrelboot door de stad

Aan het einde van de middag komt u samen in Harlingen en stapt u aan boord van uw privéborrelboot. Met een glas in uw hand geniet u van een mooie vaartocht door Harlingen. Tijdens deze tocht van anderhalf uur zijn 2 drankjes van de Hollandse bar inclusief.

Rondvaart Harlingen

In Harlingen komt iedereen samen: zeezeilers, beroepsvissers, eilandbezoekers en natuurlijk de pleziervaart. De zeilboten en motorjachten liggen tot in hartje stad aangemeerd. Onderweg passeert u twee authentieke sluisjes. Deze worden nog met de hand bediend. Door de lage kades heeft u een perfect uitzicht op de prachtige grachtenpanden. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water. Proost! 

Quiznight

Als u weer aan land gaat begint uw quiznight bij een mooi restaurant in het centrum. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een goede vibe. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De quizmaster maakt de scores bekend. Welk team is het beste? Hij zet dit winnende team in het zonnetje. Deze spelers krijgen eeuwige roem, maar ook een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Driegangen keuzediner

U rondt deze gezellige dag af met een driegangen keuzediner. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart en gerechten van goede kwaliteit. De keuzes zijn toegankelijk, zodat u zeker weet dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Per gang kiest iedereen uit de verschillende gerechten. 

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook elke dag van de week reserveren, het hele jaar door. In de zomer geniet u van de koelte op het water terwijl u door de vrolijke drukte van de stad vaart. In de winter bekijkt u de feestelijk verlichte stad terwijl u comfortabel onder een deken zit. Vanwege de lage bruggen wordt er in Haarlem met open boten gevaren. U heeft met uw groep een eigen boot(boten) met schipper. Liever een gesloten boot? Dat kan ook! Vraag ons naar de mogelijkheden.

De combinatie van ontspannen borrelen en fanatiek quizzen maakt dit een ideaal bedrijfsuitje!

Groepsgrootte
15 - 40 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 102 € 111,18
21 - 30 € 96 € 104,64
31 - 40 € 88 € 95,92
Inclusief
■ Privé borrelboot met schipper
■ Rondvaart van 1,5 uur
■ Aan boord 2 bier/wijn/fris
■ Quiznight in afgeschermde ruimte, onder leiding van een quizmaster
■ Prijsuitreiking
■ Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Borrelboot
17.15 uur Quiz
18.30 uur Keuzediner

Reserveren Meer informatie