Borrelboot Quiznight Amsterdam


Dit bedrijfsuitje in Amsterdam valt gegarandeerd in de smaak: Stap aan boord van een borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! 

  • Borrelboot: rondvaart door Amsterdam op privéborrelboot met drankjes aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Samen op een borrelboot door Amsterdam

Aan het einde van de middag komt u samen in Amsterdam en stapt u aan boord van een rondvaartboot. Met een glas in uw hand geniet u van een mooie vaartocht door Amsterdam. Tijdens deze tocht van anderhalf uur zijn drankjes van de Hollandse bar onbeperkt inclusief.

Rondvaart door Amsterdam

U vaart langs de bekende Munttoren, en over de Herengracht met de mooie 'Gouden Bocht'. Hier wonen van oudsher de rijkste Amsterdammers. Ook vaart u een stukje over het IJ met zicht op het moderne, lichte gebouw van het Eye filminstituut. Iets verder staat de A'dam toren met als trekpleister de schommels op het hoge dak. Ten slotte vaart u de stad weer in. Geniet van het contrast tussen de drukke stad en de relaxte sfeer op het water

Quiznight

Als u weer aan land gaat begint uw quiznight bij een mooi restaurant in het centrum. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Bundel uw krachten en probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een goede vibe. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De scores zijn bekend! Hoe heeft uw team het er vanaf gebracht? Het winnende team wordt in het zonnetje gezet en ontvangt onder luid applaus een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Etentje: 3 gangen keuzediner

U schuift aan in één van de leukste restaurants van Amsterdam. Hier sluit u dit uitje samen af met een verzorgd driegangendiner. U heeft bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Dieetwensen of voedselallergieën? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Amsterdam samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Het hele jaar mogelijk!

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook elke dag van de week reserveren, het hele jaar door. In de zomer geniet u van de koelte op het water terwijl u door de vrolijke drukte van de stad vaart. In de winter bekijkt u de feestelijk verlichte stad terwijl u comfortabel in een overdekte boot zit. U heeft met uw groep een privéboot(boten) met schipper.

De combinatie van ontspannen borrelen en fanatiek quizzen maakt dit een ideaal bedrijfsuitje!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 25 € 104 € 113,36
26 - 40 € 94 € 102,46
41 - 65 € 90 € 98,10
Inclusief
· Privé borrelboot(boten) met schipper
· Rondvaart van 1,5 uur (hele jaar mogelijk)
· Aan boord onbeperkt bier/wijn/fris
· Quiznight in afgeschermde ruimte, onder leiding van een quizmaster
· Prijsuitreiking
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Borrelboot
17.15 uur Quiz
18.30 uur Keuzemenu

Reserveren Meer informatie