Beach games Den Bosch - NIEUW!

Ontvangst

Uw avontuur begint te midden van de natuur of op een andere buitenlocatie in Den Bosch. Hier wordt u hartelijk ontvangen met een verfrissend drankje en maakt u kennis met uw enthousiaste Beach games begeleider.

Beach games Den Bosch

Laat de Beach games maar beginnen! Uw gezelschap wordt verdeeld in teams en staat voor 2 uur vol uitdagende opdrachten waarbij strategie net zo belangrijk is als een goede samenwerking. Van de Waterrun tot Knotshockey, Stokdraaien, zomerski, zaklopen of katapult schieten; een mix van vaardigheden wordt op de proef gesteld. Welk team zet welke talenten slim in om de opdrachten succesvol af te ronden? Na deze teambuilding wordt er natuurlijk een leuke groepsfoto gemaakt en wordt het winnende team bekend gemaakt.

Slecht weer alternatief

Hoewel de Beach games meestal in de buitenlucht plaatsvinden, hebben we een backup plan voor slecht weer. U kunt voor de zekerheid een sportzaal huren, zodat de Beach games binnen kunnen plaatsvinden. De kosten voor het huren van een sporthal bedragen €100,-.

Driegangen keuzediner

Het arrangement wordt afgesloten met een smaakvol driegangen keuzediner, waar iedereen gezellig kan napraten over de sportieve dag.

Groepsgrootte
15 - 40 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 95 € 109,25
21 - 30 € 91 € 104,65
31 - 40 € 86 € 98,90
Inclusief
- welkomstdrankje
- beach games van 2 uur
- begeleiding
- foto impressie en een groepsfoto
- driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie