Barista workshop Roermond

Lunch
In hartje Roermond begint uw personeelsuitje in een gezellig restaurant met een verzorgde lunch. Deze bestaat uit een heerlijke soep, een luxe belegd broodje met divers beleg en een consumptie naar keuze (koffie,thee,melk)

Barista workshop
Onder het genot van een welkomstdrankje maakt u kennis met de barista die u deze middag gaat begeleiden.

Inleiding door Barista
Een barista is een vakman (vrouw) die niet alleen alles van koffie weet, maar ook expert is op het gebied van de techniek van de espressomachines. Met veel plezier maakt hij u wegwijs in de wereld van koffie. Allereerst komt de geschiedenis van koffie aan bod, de soorten koffie en de soorten malingen. En passant hoort u de leukste koffie-weetjes.

Zelf aan de slag
Na de inleiding gaat u zelf aan de slag. U gaat werken op een droom van een machine; de Vibiemme. Door koffieliefhebbers geliefd Italiaans design met een perfect resultaat. U begint met de koffiebonen waarbij u zelf de maling en de sterkte van uw koffie bepaalt. Vervolgens verwerkt u dit tot drie soorten koffie; een espresso, capuccino of latte macchiato. Uw barista laat u zien op welke manieren u koffie kunt proeven. Vervolgens krijgt u de gelegenheid om nog driemaal een koffie naar uw keuze te maken.

Melk opschuimen
Uiteraard is ook het opschuimen van de melk onderdeel van deze workshop. Deze gebruikt u voor de capuccino of latte macchiato. De welbekende latte art is helaas te moeilijk om in een middagje te leren. Een beetje barista heeft er honderden liters melk voor nodig gehad om deze techniek van schenken(!) onder de knie te krijgen. Maar dat wil niet zeggen dat u het tijdens het teamuitje niet even kunt proberen!

Afsluitende borrel
U sluit dit bedrijfsuitje samen af in een gezellig restaurant. Hier kunt u met z'n allen nog eens napraten over deze enerverende middag. U krijgt tweemaal een drankje naar keuze geserveerd en er wordt een aantal keren rondgegaan met mooi opgemaakte hapjes en een bittergarnituur.

Proef, ruik, kijk en geniet met dit groepsuitje!

Groepsgrootte
12 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 75 € 86,25
15 - 30 € 72 € 82,80
31 - 60 € 69 € 79,35
61 - 80 € 65 € 74,75
Inclusief
- Lunch
- Barista workshop ca. 2,5 uur
* inleiding
* koffie malen en persen
* melk opschuimen
* 4 maal koffie maken naar keuze
- Afsluitende borrel
* 2 drankjes
* bittergarnituur en mooi opgemaakte hapjes

Opmerking: Bij groepen boven de 30 personen heeft u (koffie) cocktails als extra keuzemogelijkheid.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes