Alleskunner quiz Medemblik

Wie is een echte duizendpoot, het multi-talent, de Alleskunner?

Welkomstdrankje

U wordt hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje in het centrum van Medemblik.

Alleskunner-quiz in Medemblik

Tijdens deze spannende teambuilding quiz gaat het om doen en denken, waarbij veel gekke spellen de revue passeren. Zo bouwt u een viltjes-toren, gaat u een mysterieuze kluis kraken en raadt u de stem van bekende Nederlanders. Daarnaast beantwoordt u met quizbuzzers ook veel quizvragen. De Alleskunner-quiz wordt gespeeld in teams van 4-6 personen, de quiz is zo gemaakt dat alle teams tot het einde toe mee spelen voor de meeste punten.
Welk team weet het meest over sport, entertainment, muziek en geschiedenis, maar is daarnaast ook nog het beste in het spelletjes-onderdeel. Kortom welk team kan zich een ware Alleskunner noemen? U weet het na deze quiz. Het winnende team wordt tijdens de prijsuitreiking in het zonnetje gezet en alle teamleden krijgen een gouden medaille uitgereikt!

Driegangen keuzediner

Als de quizmaster afscheid heeft genomen van uw groep, schuift u aan tafel om te genieten van een heerlijk driegangen keuzediner en kunt u gezellig napraten over de quiz. Tijdens dit diner heeft u meerdere keuzemogelijkheden per gang. Uiteraard wordt rekening gehouden met vegetariërs en eventuele dieetwensen.

Een uitje om nog lang over na te praten!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 85 € 97,75
31 - 60 € 79 € 90,85
61 - 100 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Alleskunner quiz van 2 uur, verzorgd door een quizmaster
- Prijsuitreiking met prijsje voor het winnende team
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie