Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Tilburg

Al rond 9000 voor Chr. was het gebied waar Tilburg ligt bewoont door een groepje jagers-verzamelaars, maar pas in 1191 komt de naam Tilburg voor het eerst voor in geschriften.

Vooral door de schapenteelt wordt Tilburg rond 1600 de belangrijkste wolleverancier van Brabant. Het was pas in 1809 dat Tilburg stadsrechten kreeg van Lodewijk Napoleon. Tilburg had toen 9000 inwoners. Het Tilburg van vandaag ongeveer 190.000!

In de Tweede Wereldoorlog was Tilburg een belangrijke stad. Dit is ook nog te zien aan de drie kazernes in Tilburg:  de Lancierskazerne, de Kromhoutkazerne en vooral werd de Koning Willem II kazerne gebruikt in de Tweede Wereldoorlog.

Gezellig bedrijfsuitje in Tilburg

Het Tilburg van nu is vooral een gezellige stad die veel te bieden heeft, zeker als achtergrond voor een bedrijfsuitje of personeelsuitje. De gezelligheid spat er hellemaal vanaf in Tilburg als het de Carnavalsweek is. Zo gaan de Tilburgers vooral los tijdens de kroegentocht een dag voor de carnavalsweek, maar het echte spektakel is op zondag wanneer de carnavalsoptocht is.

Aanrader in Tilburg

Een leuk en populair bedrijfsuitje in Tilburg is de Escape Room. Ontsnap in een bepaalde tijd uit de kamer middels een raadsel op te lossen. Dit is een echt teambuilding uitje en hier moet je met z'n allen goed samenwerken om op tijd te ontsnappen. Na het spel sluiten we de dag af in het centrum van Tilburg om daar een hapje te gaan eten in een leuk restaurant.

Hieronder vindt u nog andere bedrijfsuitjes in Tilburg!

 resultaten per pagina
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Ervaar dit originele bedrijfsuitje in Tilburg. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
Een misdaad gepleegd in hartje Tilburg? Op uw bedrijfsuitje vormt u groepjes om met GPS-ontvanger als houvast de dader op te sporen. Het koelbloedigste team wint?
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes