Uw bedrijfsuitje in Tilburg

Hier houden ze wel van een feestje! Diverse festivals, openluchtconcerten, carnaval, kermis, noem maar op! En mede dankzij een ondernemersfonds is er de laatste jaren enorm geïnvesteerd in de binnenstad. Het resultaat? Het is een shopping-paradijs! Maar vooral: In Tilburg voel je je welkom!

Bruisend bedrijfsuitje in Tilburg

In zo'n stad is het fijn om een bedrijfsuitje te doen, bijvoorbeeld onze E-scooter challenge. Spring op de scooter en zorg ervoor dat je de opdrachten het beste doet! U sluit dit uitje af in een gezellig restaurant in het centrum dat we persoonlijk voor u hebben uitgezocht. Heerlijk ontspannen genieten voor iedereen! 

Wilt u liever een keuzeprogramma? Of wilt u bepaalde activiteiten combineren? Vraagt u ons naar een gratis maatwerkofferte! We nemen u de hele organisatie graag uit handen! 

 resultaten per pagina
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Ervaar dit originele bedrijfsuitje in Tilburg. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
Een misdaad gepleegd in hartje Tilburg? Op uw bedrijfsuitje vormt u groepjes om met GPS-ontvanger als houvast de dader op te sporen. Het koelbloedigste team wint?
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes