Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Leeuwarden

Leeuwarden is ontstaan uit drie terpen aan de Middelzee. In de Romeinse tijd woonden al mensen op de plek waar nu de Oldehove, de grote scheve toren, staat. Leeuwarden wordt ook wel de stad met de meest onderschatte binnenstad genoemd. Een binnenstad die uitermate geschikt is voor het vieren van uw bedrijfsuitje of personeelsuitje. Leeuwarden heeft vele kroegjes en restaurantjes waar u helemaal uit uw dak kunt gaan.

Mogelijkheden voor groepsuitjes in Leeuwarden

Wist u dat de voorvaderen van ons koningshuis uit Leeuwarden kwamen? Maar ook beroemdheden als graficus M.C. Escher en spionne Mata Hari komen uit Leeuwarden. Naast de geschiedenis en het grotendeel bewaard gebleven centrum is Leeuwarden vooral een gezellige stad, en zeer geschikt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Bekijk bijvoorbeeld eens naar het Cultureel Arrangement speciaal ontwikkeld voor Leeuwarden

Ontdek de historische stad met het uitje Historisch Leeuwarden. De dag begint bij het Gruttersmuseum; een klein knus kruidenierswinkel uit de jaren 1900. De winkel werd nog in 1973 gebruikt, maar is nu omgetoverd tot een museum. Na het museumbezoek maakt u een stadswandeling en maakt u een tussenstop bij het Lusthof van de Nassaus, een park in Leeuwarden, waar je gezellig kan lunchen. Na dit alles gaat u naar de brouwerij van distilleerderij Boomsma waar u kan geniet van het typische Friese drankje 'Friese Beerenburger'. Het uitje wordt afgesloten met een driegangen diner in hartje Leeuwarden.

Andere bedrijfsuitjes in Leeuwarden? Bekijk ze hieronder!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes