Help, de directeur is ontvoerd Arnhem

Beleef de historische stad en bevrijd gelijk uw directeur! Onderneem een zoektocht door sfeervolle straten op dit spectaculaire bedrijfsuitje.

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Arnhem begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje met een hapje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Arnhem

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Arnhem zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Een heerlijk diner als verrassende ontknoping

Heeft u nog maar net de verrassende apotheose van het altijd leuke stadsspel achter de rug, volgt een nieuwe ontknoping! In een gezellig restaurant geniet u met z'n allen van een heerlijk driegangen-diner.  Voor collega's met een aangepast dieet, maakt de chef-kok iets speciaals klaar.

Kortom: verras uw collega's met een origineel, bijzonder en meeslepend bedrijfsuitje! Dit is een van onze populairste arrangementen. Succes verzekerd!

Review

Atag Nederland BV: "We hebben het vrijdag heel erg leuk gehad! Iedereen kwam vol energie en enthousiast terug van het belevingsspel en de locatie was ook helemaal prima. Inhoudelijk gezien was het belevingsspel gemêleerd qua opdrachten, mijn collega's hebben elkaar in de teams zeker beter leren kennen en het interactieve contact met de spelleiders werd als heel erg leuk ervaren. Het contact met Stadsarrangement was heel erg prettig, vragen werden snel beantwoord en er werd flexibel omgegaan met onze verzoeken."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 79 € 90,85
21 - 39 € 75 € 86,25
40 - 60 € 72 € 82,80
61 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
- Welkomstdrankje met een bittergarnituur
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes