Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Scheveningen

Scheveningen is met 56.000 inwoners een van de grootste kustplaatsen van ons land. De naam Scheveningen dateert waarschijnlijk uit de 10e eeuw, maar wordt voor het eerst beschreven in 1284 als 'terram de Sceveninghe'. Naast deze oudere binnenlocatie, die uiteindelijk onder het zand verdween, was er ook sprake van een kustlocatie van vooral vissers, die Scheveningen heette. Deze wordt voor het eerst genoemd in 1357.

 

Uniek bedrijfsuitje of groepsuitje in Scheveningen

Met zijn Vuurtoren, de Gedenknaald, het Kurhaus, het Pavilioen van Wied, de Leonardo da Vinci toren en verschillende prachtige kerken en musea is Scheveningen de meest culturele badplaats van Nederland. Ook qua vermaak en horeca vindt u hier alles wat uw hartje begeert. Scheveningen is werkelijk een unieke locatie direct aan de zee met een prachtige boulevard en natuurlijk de beroemde pier.

Een leuk bedrijfsuitje in de stad Scheveningen is het spel de da Vinci Code. Ontdek de stad met allemaal verschillende puzzels. Dit is een geschikt teamuitje voor iedereen. Je moet goed samenwerken om aan het eind van de dag de code te kraken. Welk team zal de code als eerst kraken en wint het spel? Na deze citygame sluit u de dag af in een restaurant in Scheveningen, waar je een driegangen diner voorgeschoteld krijgt.

Beleef hier uw bedrijfsuitje of personeelsuitje in aangename vakantiesfeer! Wij combineren voor u de meest originele teamevents! Hieronder kunt u nog andere opties zien in Scheveningen.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes