Uw bedrijfsuitje in Rotterdam!

Rotterdam is een stad waar je energie van krijgt! Geen stad in Nederland is zo veelzijdig. Deze havenstad ziet u op z'n best met een leuk gevarieerd bedrijfsuitje zoals ons populaire Happen, stappen en varen. Iedereen kan gezellig bijpraten, u ziet iets van de stad én u eet in drie verschillende restaurants. U zult aan de inschrijvingen zien dat dit in de smaak valt!

Veelzijdig personeelsuitje in Rotterdam

Rotterdam is bij uitstek een stad om op de fiets te ontdekken. Zo rijdt u bijvoorbeeld de Erasmusbrug over naar de Kop van Zuid, om hierna de brug over te rijden naar het prachtig gerenoveerde schiereiland Katendrecht. Maar ook het Park aan de Maas en de Kralingseplas liggen binnen de mogelijkheden. Zo is een fietstocht een afwisselend en energiek onderdeel van uw teamuitje! De leukste restaurantjes hebben we al voor u uitgezocht. U hoeft alleen nog maar samen met uw groep ontspannen te genieten!

Vraagt u vooral naar onze mogelijkheden om het uitje perfect aan uw wensen aan te passen. Wilt u de dag bijvoorbeeld afsluiten met een barbecue op een boot? Zonsondergang, de koelte van het water, een glas in uw hand... dit zijn de momenten die u niet snel vergeet. Vraagt u gerust een gratis maatwerkofferte aan voor uw groep! Hieronder vindt u een overzicht van onze bedrijfsuitjes in Rotterdam:

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina