Bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Dordrecht

Dordrecht is met haar rijke historie en aangename flair een geweldige stad voor een geslaagd teamuitje. De oorspronkelijke naam van Dordrecht is Thuredrith. Dit betekent 'doorwaadbare plaats in de rivier Thure'. Dordrecht kreeg in 1220 stadsrechten van de Hollandse Graaf Willem I en is daarmee de oudste stad van het oude Graafschap Holland. Tegenwoordig heeft Dordrecht 120.000 inwoners. Naast haar vele authentieke winkelpandjes en musea heeft Dordrecht ook leuke moderne elementen te bieden. Werkelijk een interessante stad voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of groepsuitje.

Gezellig personeelsuitje in Dordrecht

Het grotendeels bewaard gebleven centrum ademt nog steeds de geur van de glorieuze gouden eeuw, maar er zijn ook tal van hippe kroegjes en moderne restaurants waar u lekker kunt loungen of heerlijk kunt swingen tijdens uw verzorgde bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of uw vrijgezellenfeest.

Wat vooral bekend is in Dordrecht, is de Groothoofdspoort. Dit is nog een van de bestaande stadspoorten in Dordrecht uit de 15e eeuw. Een ander bezienswaardigheid in Dordrecht is de Grote kerk, door de onvoltooide toren.

Een leuk bedrijfsuitje in Dordrecht is de Poker workshop. Hier leert u alles van poker of een ander spel zoals Blackjack of Roulette. Wie zal de beste pokerface op kunnen zetten om het spel te winnen? U sluit de dag af met een driegangen diner in hartje Dordrecht.

U kunt ook kiezen voor een ander bedrijfuitje in Dordrecht, bekijk hieronder de andere opties!

 resultaten per pagina
Speel de leukste café-spellen met uw collega’s. Een enerverend personeelsuitje in een van de gezelligste kroegen van Dordrecht! Inclusief drankjes en prijzen.
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes