Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Den Haag

Den Haag is met circa 475.000 inwoners de op twee na grootste stad van Nederland. 'Die Haghe' werd in de chronieken al genoemd in 1230. In 1806 kreeg Den Haag haar stadsrechten. Deze bruisende stad is een prachtige omgeving voor uw bedrijfsuitje of teamuitje. Den Haag weet het culturele aanbod aangenaam te combineren met gezellige kroegjes en restaurants en natuurlijk Scheveningen en het strand wat erg dichtbij ligt!

Uniek bedrijfsuitje of groepsuitje in Den Haag

Den Haag is een fantastische, vernieuwende en gezellige stad! In het historisch centrum met grachten, authentieke panden, sfeervolle restaurants en een zeer divers winkelaanbod, bied het werkelijk een garantie voor uw geslaagde uitje!

Den Haag is een belangrijke stad in Nederland. Zo zit hier de regering van Nederland met de Eerste en Twee Kamer. Het Binnenhof is het middelpunt van het plein en rond het plein staan alle belangrijke gebouwen, zoals de Ridderzaal en het wel bekende Torentje. Een ander belangrijk gebouw in Den Haag zijn de drie paleizen; Paleis Noordeinde, Paleis Huis ten Bosch en Vredespaleis.

Een leuk teamuitje door Den Haag is de GPS-tocht. Dit is een tocht met allerlei puzzels door Den Haag heen. Zo komt u langs alle trekpleisters in de stad! Na de GPS-tocht gaat u gezellig het centrum in om daar een hapje en drankje te nuttigen.

Wij van Stadsarrangement bieden u dan ook de meest uiteenlopende activiteiten aan voor uw persoonlijke teamuitje,personeelsuitje of uw bedrijfsevent in Den Haag.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes