Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Delft

De naam Delft is afgeleid van 'delven' wat graven betekent. De naam verwijst naar een gegraven waterloop waaraan Delft is ontstaan. Delft kreeg in 1246 haar stadsrechten en ontwikkelde zich tot een grote stad in het graafschap Holland. Delft was mede hierdoor een belangrijk marktcentrum, getuige ook het grote marktplein, dat zeer geschikt is als decor van een teamuitje of groepsuitje.

Gezellig bedrijfsuitje in Delft

Met de komst van de Technische Universiteit heeft Delft zich ontwikkeld als een belangrijke stad in de wetenschap en techniek. Dankzij de vele studenten heeft Delft een zeer bruisend uitgaansleven. Delft heeft alles in huis voor een geslaagde dag of avond. Bekijk hieronder het overzicht met de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Delft.

Een van de top bedrijfsuitjes in Delft is het  Middeleeuws Arrangement. Hier gaat u langs alle historische gebouwen zoals de nieuwe kerk in combinatie met de oude kerk, waar Prins Friso en Mabel zijn getrouwd. Na dit bezoek gaat u lunchen in een gezellig Delfts restaurant en daarna komt de Gruwelwandeling. De Gruwelwandeling is een middeleeuwse wandeling; hier hebben we het vooral over de Gouwen Eeuw. De dag wordt afgesloten met een Barbaars Diner!

Wilt u toch wat anders in Delft? Bekijk hieronder de verschillende uitjes in Delft!

 resultaten per pagina
De leukste café-spellen doen met je collega's. Een enerverend teamuitje in een van de gezelligste kroegen van Delft! Inclusief drankjes en prijzen.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes