Een bedrijfsuitje organiseren in Ommen

Ommen is ontstaan op de plek waar de Vecht overgestoken kon worden. Dat is nog steeds goed te zien rondom het Kerkplein, dat hoger gelegen is. De naam Ommen wordt vanaf 1133 genoemd en de stad kreeg in 1248 haar stadsrechten. In de Hanzetijd werkte Ommen nauw samen met Hanzestad Deventer. Het Ommen van vandaag is een stad die nog steeds veel historie uitstraalt.

Beleef een geslaagd teamuitje in Ommen

Een ontspannen uitje met een diner in drie verschillende restaurants wordt altijd goed gewaardeerd. En als er dan ook nog een leuk spel gespeeld kan worden, zit u helemaal goed! Kijkt u bijvoorbeeld eens naar ons 'Happen, stappen, help de directeur is ontvoerd' arrangement!

Ommen is een veelzijdige, gezellige stad, ideaal als decor voor uw bedrijfsuitje. Alles al gedaan? Vraag een gratis maatwerkofferte op!

 resultaten per pagina
Daag uw collega's uit voor een spannend bedrijfsuitje in Ommen. In een gezellig café ontdekt u de leukste activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Ervaar dit originele bedrijfsuitje in Ommen. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes