Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Zaandam

Zaandam is een relatief jonge stad die in 1811 is ontstaan uit het samen gaan van Oostzaandam met Westzaandam. Niemand minder dan Napoleon Bonaparte gaf de stad in datzelfde jaar haar stadsrechten.
In de 16e en 17e eeuw werden er in Zaandam vele zeeschepen gebouwd, maar het gebied is ook zeer bekend vanwege de vele windmolens en de Zaanse Schans. Zaandam telt 74.000 inwoners.

Bijzonder bedrijfsuitje in Zaandam

Zaandam is veel meer. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de stad tijdens een bijzonder personeelsuitje. Zaandam is erg in opkomst en dat is ook goed te zien! De stad is vooral populair geworden door de vernieuwde winkelstraat. De binnenstad is zeer aantrekkelijk gemaakt door de uitstraling van de karakteristieke groene Zaanse huisjes. Dit is al vanaf het centraal station te zien, maar vooral het karakteristieke Inntel Hotel wat is opgebouwd uit Zaanse huisjes is spectaculair.

Zaandam is ook een sportieve stad. Dat komt onder andere door de internationale Dam tot Damloop. Wat velen niet weten is dat de oorsprong van de voetbalclub AZ in Zaandam ligt en sinds kort is deze voetbalclub met de Jeugdvoetbal opleiding terug in Zaandam.

Een leuk uitje voor deze jonge stad is de Likeurworkshop. Maak samen met een likeur expert je eigen likeur en daarna gaat u uw eigen likeur proeven. U krijgt ook uw eigen gemaakte likeur mee naar huis als origineel aandenken. Sluit de dag of met uw vrienden/collega's bij een gezellig Zaans restaurant.

Een andere bedrijfsuitje of groepsuitje? Bekijk hieronder de verschillende uitjes in Zaandam!

 resultaten per pagina
Ga uit uw dak tijdens deze superleuke Pubquiz. Kom naar Zaandam voor uw personeelsuitje. Vragen in alle categorieën, dus iedereen kan winnen!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes