Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Amsterdam

Wat is nu de meest ideale stad voor uw bedrijfsuitje? Amsterdam natuurlijk! Geen stad is zo veelzijdig als onze hoofdstad.

Origineel bedrijfsuitje Amsterdam

Het is niet altijd gemakkelijk om iets origineels te verzinnen voor het jaarlijkse bedrijfsuitje of personeelsuitje. Amsterdam is bij uitstek een stad met zeer veel mogelijkheden! Als u Amsterdam op verschillende manieren wilt ontdekken kiest u dan bijvoorbeeld voor het bijzondere Te land, ter zee en in de lucht!

Het varen door de Amsterdamse grachten mag hierin natuurlijk niet ontbreken. U vaart bijvoorbeeld door de Herengracht, Brouwersgracht, en langs de toeristische trekpleisters zoals het Anne Frank huis of het luxe hotel De l'Europe Amsterdam. Onderweg ziet u de verschillende grachtenpanden met hun bijzondere gevels, met als hoogtepunt de panden in de Gouden Bocht. U vaart zelfs een stukje over het IJ waar u langs het Scheepsvaartmuseum vaart en het moderne Eye filmtheater kunt bewonderen.

Een arrangement waarbij u gezellig gaat eten in maar liefst drie verschillende restaurants en tussendoor een mooie wandeling én rondvaart maakt is ons arrangement: Happen Stappen Varen Amsterdam Dit is al jaren één van onze veel gevraagde 'classics' in Amsterdam.

TIP: Als u zelf een leuk uitje samen wilt stellen kan dat ook bij ons! Vraagt u een gratis offerte op maat aan?

Onze bedrijfsuitjes in Amsterdam ziet u hieronder!

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina