Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Alkmaar

Bent u op zoek naar een goede locatie in Alkmaar voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje? Alkmaar is een gezellige stad met ontzettend veel mogelijkheden. De geschiedenis van Alkmaar gaat ver terug. De stad kreeg al in 1254 haar stadsrechten, maar was in die tijd eigenlijk meer een vestingstad. Dit is nog steeds te zien aan het stratenpatroon in de binnenstad.

Een gezellig personeelsuitje in Alkmaar

Alkmaar is een bekende toeristische trekpleister vanwege de beroemde Kaasmarkt, maar ook door het goed bewaarde historische centrum. Het bijzondere Waaggebouw aan het Waagplein dat 's zomers één groot terras is, is een bekende trekpleister in Alkmaar. Net zoals de wijk daarachter, met de leuke straatjes en bijzondere winkels. Alkmaar is een gezellige stad met een groot winkelaanbod, mooie grachten, gezellige terrasjes en heel gevarieerde horeca. Daarmee is Alkmaar het ideale decor voor een geslaagd bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Een geschikt bedrijfsuitje om Alkmaar te ontdekken is bijvoorbeeld de Grachtentocht en stadswandeling Alkmaar. Zo ontdekt u de historische binnenstad van Alkmaar met een stadswandeling. Daarna stapt u in een open boot om door de smalle grachten en onder de lage bruggen van Alkmaar door te varen. U kunt er ook voor kiezen om in drie verschillende restaurants te eten. 

Als u liever iets 'doet' is één van de citygames een leuke mogelijkheid. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor De gestolen Rembrandt. U neemt het in teams op tegen onze spelleider en zijn handlanger. U zoekt een 'echt' schilderij, geholpen door de aanwijzingen op de speciale smartphone die u meekrijgt. Welk team weet het schilderij terug te veroveren?

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes