Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Den Bosch

Den Bosch, ook wel 's-Hertogenbosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en is erg geschikt voor een leuk personeelsuitje. Bekend om haar rijke historische verleden, zoals de indrukwekkende Sint-Janskathedraal en meer dan 500 rijks- en gemeentemonumenten. Het Den Bosch van nu is vooral bekend om haar gezelligheid met vele unieke winkels en uitmuntende horeca.

Teamuitje in Den Bosch

Deze prachtige stad zult u op een unieke manier leren kennen tijdens een bedrijfsuitje. Bekijk hieronder twee van de mogelijkheden in Den Bosch.

Den Bosch staat ook wel bekend om de musea en theaters zoals de 'Stedelijke Museum Den Bosch' of 'Theater aan de Parade'.  Den Bosch was kandidaat voor de Culturele Hoofdstad 2018. Daarom is een van de leukste uitjes in Den Bosch de Musical Experience; een musical workshop. Maak samen met uw collega's/vrienden een remake van Grease. Welk team maakt de beste remake. Wat u leert van de theaterdocent zijn uitgebreide danspassen en een zangworkshop. Na de Musical Workshop sluiten we de dag af met een driegangen diner.

Een andere toepasselijk uitje in Den Bosch is de workshop eigen biertje maken. Den Bosch staat bekend als een echte bierstad. Krijg een rondleiding in de brouwerij en maak zelf een biertje. Kiest u voor een fruitig biertje of toch een pittiger gemberbiertje; u mag het allemaal zelf bepalen. Sluit de gezellige dag af in een Tapas restaurant in het centrum van Den Bosch.

Wilt u toch iets anders? Bekijk hieronder de 63 andere bedrijfsuitjes in Den Bosch.

 resultaten per pagina
Speel de leukste café-spellen met uw collega’s. Een enerverend teamuitje in een van de gezelligste kroegen van Den Bosch! Inclusief drankjes en prijzen.
Er is een moord gepleegd in centrum Den Bosch! Tijdens uw teamuitje vormt u teams om met assistentie van een GPS-ontvanger misdadigers in de val te lokken. Welk ploegje overwint?
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes