Personeelsuitje of teamuitje in Breda

Stadsarrangement biedt diverse mogelijkheden voor een groepsuitje of teamuitje in Breda. De naam Breda is afgeleid van 'Brede Aa'; het punt waar de rivier de Aa in de rivier de Mark uitmondde. In 1125 wordt er voor het eerst melding gemaakt van een nederzetting, genaamd Breda. Niet veel later in de 12e eeuw wordt het Kasteel van Breda gebouwd. De bourgondische stad telt 172.000 inwoners en is zeer geschikt als decor voor uw uitje of vrijgezellenfeest.

Bourgondisch bedrijfsuitje in Breda

Het Breda van nu is een bekende uitgaansstad. In de binnenstad zijn veel restaurants en kroegen te vinden op en rondom de centraal gelegen Grote Markt. Breda biedt volop keuze en is de ideale plek voor uw personeelsuitje of een ander gezellig uitje.

Het zal je dan ook niet verbazen dat het Kroegsport uitje heel populair is in de uitgaansstad. Speel de leukste kroegspelletjes in het gezellige centrum van Breda zoals een darttoernooi of sjoelcompetitie. Wat natuurlijk bij de kroeg hoort is bier, dus wat is er leuker dan een bier tap competitie. Sluit de avond af met een diner in het centrum van Breda.

Toch een wat rustiger uitje in het prachtige Breda? Misschien is dan de Walking diner wat voor uw bedrijf. Beleef het centrum samen met een gids die alle bijzondere plekjes van Breda laat zien en maak twee tussenstops bij twee gezellige Bredase restaurants.

Pas op! Brabantse nachten zijn lang!

Bekijk hieronder de andere bedrijfsuitjes in Breda.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Verrukkelijk dineren en tegelijk de moord op mevrouw Butterfly oplossen. Nodig uw naaste medewerkers uit voor dit bloedstollend personeelsuitje in Breda!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes