Breda voor uw teamuitje

Stadsarrangement biedt diverse mogelijkheden voor een bedrijfsuitje of groepsuitje in Breda. Een bourgondische stad met een gezellige binnenstad rond de Grote Markt met veel gezellige restaurantjes. De leukste hebben we al voor u uitgezocht! 

Bourgondisch bedrijfsuitje in Breda

In Breda is ons ´Happen, stappen, varen´ arrangement onverminderd populair. Een mooie rondvaart over de singels, een leuke stadswandeling, én eten in drie verschillende restaurants; een heerlijk ontspannen uitje met veel dynamiek. Breda is echt een uitgaansstad, dus is het niet vreemd dat ook het originele teamuitje Kroegsport hier erg gewild is. 

Liever een ander soort uitje? Kijkt u hieronder naar de mogelijkheden. Of combineer zelf een aantal activiteiten tot een nieuw bedrijfsuitje en vraag een gratis maatwerkofferte aan! 

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Verrukkelijk dineren en tegelijk de moord op mevrouw Butterfly oplossen. Nodig uw naaste medewerkers uit voor dit bloedstollend personeelsuitje in Breda!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes