Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Venlo

Venlo maakt deel uit van het zogenaamde Maasduinen gebied en ligt op een strategische plek bij een van oudsher belangrijke oversteekplaats over de Maas. De eerste sporen van bewoning dateren al van 50 voor Christus. Venlo groeide later uit tot een belangrijke Hanzestad. De stad telt 39.000 inwoners en heeft een mooi historisch centrum.

Maak kennis met Venlo tijdens een leuk bedrijfsuitje

Venlo is de meest middeleeuwse stad van Nederland. Al zijn er in de tweede wereldoorlog vele gebouw verloren gegaan, ziet u nog genoeg middeleeuwse gebouwen in Venlo. De Gasthuisstraat in Venlo staat ook bekend als de meest middeleeuwse straat van Nederland. De Romerhuis heeft vooral een middeleeuwse uitstraling; het huis dient als woonhuis met winkel (een chocolaterie).

In het middeleeuwse Venlo komt uw bedrijfsuitje helemaal tot z'n recht. Kies bij stadsarrangement het juiste bedrijfsuitje voor uw bedrijf.

Graag geven wij u een tip mee voor de koffie liefhebber!

Onze tip is de Barista workshop; hier leert u hoe u de perfecte koffie moet maken. De dag begint met een lunch in hartje Venlo. Na de lunch leert u van een specialist hoe u de perfecte koffie kan maken. De dag wordt met zijn allen afgesloten onder het genot van een borrel.

Bekijk hieronder de andere bedrijfsuitje!

 resultaten per pagina
Word met dit personeelsuitje in Venlo kampioen kroegsport! In een gezellig café ontdekt u de leukste activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Beleef een gezellig personeelsuitje in Venlo. Wees de slimste. Word Pubquiz kampioen door 30 verrassende vragen te beantwoorden!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes