Kies uw bedrijfsuitje in Venlo

Deze voormalige Hanzestad ligt prachtig aan de Maas en heeft een mooi historisch centrum. Dit compacte centrum is bij uitstek geschikt om leuke citygames te doen met uw groep. Maar ook qua binnenactiviteiten hebben we een gevarieerd aanbod. Bijvoorbeeld het 'Help de directeur dinerspel'. U vindt het complete aanbod hieronder. 

Een perfect personeelsuitje op maat 

U kunt één van onze kant-en-klare arrangementen kiezen. Maar u kunt ons ook mee laten denken over uw bedrijfsuitje. We luisteren graag naar uw ideeën om die te verwerken in een passende (gratis) offerte op maat. Maar u mag het natuurlijk ook helemáál aan ons overlaten om met een bijzonder voorstel te komen! Neemt u contact met ons op?

 resultaten per pagina
Word met dit personeelsuitje in Venlo kampioen kroegsport! In een gezellig café ontdekt u de leukste activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Beleef een gezellig personeelsuitje in Venlo. Wees de slimste. Word Pubquiz kampioen door 30 verrassende vragen te beantwoorden!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes