Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Valkenburg

De naam Valkenburg is waarschijnlijk een afgeleide van de 'valkerij', zoals de jacht met Valken in de middeleeuwen genoemd werd. De adel deed hier veel aan; de toevoeging 'burg' betekende iets als kasteel of burcht. Hoewel in 1041 Valkenburg voor het eerst beschreven wordt, is het gebied waar nu Valkenburg ligt, al veel langer bewoond geweest. De stad kenmerkt zich door vele historische bouwwerken die nog steeds te bewonderen zijn in het centrum van de stad.

Ontdek Valkenburg tijdens een leuk bedrijfsuitje

In Valkenburg zie je de geschiedenis als het ware tot leven komen, kortom een ideaal decor voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Valkenburg staat vooral bekend om het wielersport, veel toeristen komen hier fietsen op de Cauberg of Sibbergrube. Valkenburg is het decor voor de enige Wielerklassieker in Nederland: de Amstel Gold Race. Maar dit is zeker niet het enige wat Valkenburg heeft te bieden, want Valkenburg is ook gewoon een knus en gezellig stadje waar vele goede restaurants zitten.

Een van de aanraders van Stadsarrangement voor in Valkenburg is dan ook de E-Bike fietstocht in Valkenburg. Fiets lekker gemakkelijk met de trapondersteuning door de heuvellandschap en beleef de pittige heuveltjes van de wielerkoer (een tip: ik zou de trapondersteuning lekker aan laten!). Met de fiets komt u op schitterende plekken in Limburg. De dag wordt in het knoert gezellige Valkenburg afgesloten met een driegangen diner.

Andere personeelsuitje die stadsarrangement aanbiedt in Valkenburg, ziet u hieronder! Het zijn er in totaal zevenenvijftig!

 resultaten per pagina
Een gezellig bedrijfsuitje in Valkenburg. Deze Pubquiz met collega's is altijd leuk. De vragen kunnen over van alles gaan, dus iedereen doet volop mee!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes