Bedrijfsuitje in Valkenburg

Miljoenen mensen weten Valkenburg elk jaar te vinden. Ze komen voor de bekende Fluweelengrot, fietsen de Cauberg op, zijn op wandelvakantie of gaan met de kinderen naar het pretpark. De stad zelf is bijzonder aantrekkelijk om een bedrijfsuitje te organiseren; modern genieten op z'n Limburgs in een prachtig historisch decor. Een leuke citygame in combinatie met een diner in maar liefst drie verschillende restaurants is bijvoorbeeld ons Happen, stappen, moordarrangement. Hieronder ziet u alle kant-en-klare arrangementen die we aanbieden in deze mooie Limburgse stad.

Een perfect passend personeelsuitje

Maar dat is nog niet alles! We maken ook gratis maatwerkoffertes. Wilt u één van de arrangementen een tikkeltje wijzigen of uitbreiden? Of weet u eigenlijk niet zo goed wat u dit jaar weer eens kunt organiseren? Geen probleem, we helpen u graag! Neemt u contact met ons op? We zorgen er met alle plezier voor dat het bedrijfsuitje zo goed mogelijk bij uw groep past!

 resultaten per pagina
Een compleet verzorgd walking dinner: Ga samen uit eten in 3 leuke restaurants (incl. drankjes) en ontdek een verrassende kant van de stad tijdens dit ontspannen bedrijfsuitje in Valkenburg!
Een gezellig bedrijfsuitje in Valkenburg. Deze Pubquiz met collega's is altijd leuk. De vragen kunnen over van alles gaan, dus iedereen doet volop mee!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes