Bedrijfsuitje of teamuitje in Roermond

Roermond heeft een mooi historisch centrum, met maar liefst drie prachtige pleinen die het gezellige karakter van de stad bepalen, en die het decor vormen voor tal van leuke activiteiten die u kunt boeken voor uw vrijgezellenfeest of personeelsuitje.

Ontdek Roermond tijdens een bedrijfsuitje

Aan het begin van de 13e eeuw ontwikkelde Roermond zich tot een knooppunt van handelswegen en de nederzetting kreeg in 1231 stadsrechten. Als Hanzestad speelde de stad een belangrijke rol in de handel met onder andere het Oostzeegebied. Pas in 1839 ging Roermond definitief deel uitmaken van Nederland. Ontdek het best bewaarde geheim van Limburg en boek uw teamuitje of ander groepsuitje in Roermond bij Stadsarrangement.

De Chocolade Workshop in Roermond is een erg populair en gezellig bedrijfsuitje. Je begint de dag natuurlijk met een Limburgse Vlaai en koffie. Hierna volgt de chocolade workshop waar u uw eigen doosje bonbons maakt. Na de workshop gaan we het centrum van Roermond in om daar aan te schuiven bij een leuk restaurant waar u een heerlijk driegangen diner voorgeschoteld krijgt.

In Roermond hebben we nog vele andere bedrijfsuitjes en teamuitjes! Bekijk zie hieronder!

 resultaten per pagina
De leukste café-spellen doen met je collega's. Een enerverend personeelsuitje in een van de gezelligste kroegen van Roermond! Inclusief drankjes en prijzen.
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes