Bedrijfsuitje of teamuitje in Nijmegen

Ontdek de levendige stad Nijmegen, die stevig in de top 5 staat van de leukste steden in Nederland! De stad kenmerkt zich door letterlijk twee niveaus, waardoor het een bijzondere plek is om te verkennen. Geniet van de benedenstad met een prachtige boulevard aan de Waal en ontdek de bovenstad met gezellige straatjes, winkels, parken zoals Valkhof en Kronenburg park, en rijke cultuur. Nijmegen biedt een unieke mix van historie en hedendaagse charme.

Een geslaagd groepsuitje in Nijmegen

Ervaar ons populaire en hoog gewaardeerde Outdoor escaperoom! Ontdek Nijmegen op een unieke manier met onze speciaal ontworpen citygame, waarbij teamwork essentieel is. Geniet na afloop van het actieve programma van heerlijke gerechten in door ons geselecteerde restaurants. Dit arrangement staat garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje waarbij samenwerking centraal staat.

Bekijk ook onze andere mogelijkheden hieronder of vraag een gratis maatwerkofferte aan! We denken graag met u mee om uw bedrijfsuitje perfect aan te laten sluiten op uw wensen.

 resultaten per pagina
 resultaten per pagina