Uw bedrijfsuitje in Almere

Almere ligt centraal en biedt een afwisselend centrum, pal aan het water. Niet voor niets strijkt festival Zand hier elk jaar neer, of de Libelle zomerweek bijvoorbeeld. In de binnenstad hebben we de leukste restaurants voor u uitgezocht! Beleef het bijvoorbeeld tijdens een unieke pubquiz in een originele opzet! 

Geslaagd teamuitje; het kan in Almere!

Hieronder treft u bijna alle arrangementen aan die we in Almere organiseren. Bijna... want een belangrijk deel van ons werk bestaat uit het leveren van maatwerk. Voor mensen die weten wat hun groep leuk vindt. Maar ook voor mensen die geen idéé hebben wat ze zouden moeten organiseren!

We zitten altijd vol met ideeën en maken met veel plezier arrangementen op maat, zodat uw personeelsuitje straks goed in de smaak valt. Vraagt u bij ons een gratis maatwerkofferte aan voor uw groep?

 resultaten per pagina
Zoekt u een leuk bedrijfsuitje in Almere? Verras uw collega's met een spelletjestoernooi in een fijne ambiance. Beleef een toptijd in een topkroeg!
Een gezellig teamuitje in Almere. Doe deze Pubquiz met uw collega’s. Verrassende vragen met uiteenlopende onderwerpen, iedereen maakt kans!
Een moord gepleegd in centrum Almere? Op uw personeelsuitje vormt u groepjes om met GPS-ontvanger als houvast de dader te ontmaskeren. Welk team zegeviert?
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Helpdesk

Komt u er niet uit? Laat ons u helpen!
Keurmerk groepsuitjes