Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Assen

De hoofdstad van de provincie Drenthe telt 65.000 inwoners en is daarmee één van de grotere noordelijke steden in ons land. De geschiedenis van Assen begint in 1258 met de stichting van een nonnenklooster op de plek waar nu het centrum van Assen is. In 1809 ontving Assen haar stadsrechten en was daarmee één van de jongste steden in Nederland. Daarna groeide de stad uit tot belangrijk regionaal centrum en werd zo in 1814 officieel de hoofdstad van de provincie Drenthe.

Gezellig bedrijfsuitje in Assen

Assen heeft in zijn gezellige en authentieke centrum veel te bieden! Naast de prachtige historische bouwwerken is er in Assen ook aandacht gegeven aan moderne architectuur en vernieuwende stadsprojecten. Bekijk de vele mogelijkheden voor uw geslaagde teamuitje, bedrijfsfeest of ander personeelsevent in Assen op deze pagina.

Assen staat vooral ook bekend bij Motorsportliefhebbers als de stad waar de Nederlandse motor grand-prix, de zogenaamde TT van Assen, plaatsvindt. Zo komt de Motorspot legende Rossi elkaar jaar weer terug voor zijn lievelingsrace op de MotoGP kalender.

De Superbike, een andere groot Motorsport event, komt ook elkaar jaar terug naar het circuit van Assen. Sinds kort zit er een lokale held in de hoogste klasse van Superbike: Michael van der Mark.

Bij deze motorsport stad hoort dan ook wel een uitje op een soort motor: het solex arrangement! Leer de stad Assen en omgeving kennen door middel van een Solex tour. Bij deze tour zit een lunch en een driegangen diner inbegrepen.

Wilt u toch wat anders doen in Assen? Bekijk hieronder de andere vele verschillende uitjes!

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Vier uw bedrijfsuitje in Assen. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes