WhatsApp Moordspel Amersfoort


Na een hapje en drankje lost u samen een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje in Amersfoort: 

  • Hapje en drankje in de binnenstad 
  • Whatsapp moordspel (citygame in het centrum)
  • Driegangen keuzediner in restaurant in hartje Amersfoort 

Begin van uw personeelsuitje 

Uw dag begint als u samenkomt in een restaurant in hartje Amersfoort. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje en een hapje. U kunt hier ontspannen bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Whatsapp moordspel - wie heeft het gedaan?

Na deze ontvangst wordt u allemaal rechercheur. Wie heeft de moord gepleegd? Wat is het moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, a2, b1, b2, enzovoorts. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje bijvoorbeeld. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Amersfoort

Amersfoort is een prachtige historische stad met leuke steegjes en gezellige pleinen. In de zomer bestaan deze pleinen in z'n geheel uit terras. Natuurlijk is het spel zo gemaakt dat u langs mooie plekken in de stad komt. De aanwijzingen zijn op bijzondere locaties te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Amersfoort verrassingen tussen zitten.

Driegangen keuzediner

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. We werken met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. In een van de leukste restaurants van Amersfoort sluit u dit uitje samen af met een etentje. Bij dit driegangen keuzediner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over dit diner. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. 

Review Whatsapp Moordspel Amersfoort

De heer W. Schoenmaker: "Het arrangement is ons erg goed bevallen. De start onder het genot van een hapje en een drankje werd als zeer fijn ervaren. De activiteit zit goed in elkaar en maakt mensen fanatiek. Daarnaast zie je de stad Amersfoort, ook al ken je de stad goed, op een andere manier. De activiteit is zeker 3 uur vullend. Het diner was erg lekker en de locatie is een geschikte locatie voor groepen. Keuze menu voldeed aan alle wensen en zelfs ‘lastige’ eters hadden keus." 

Laat uw collega's ontspannen borrelen en eten. Tussendoor barst de strijd los tijdens het moordspel. Reserveer dit gevarieerde personeelsuitje in Amersfoort!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 52 € 59,80
10 - 30 € 49 € 56,35
31 - 60 € 48 € 55,20
61 - 100 € 46 € 52,90
Inclusief
· Welkomstdrankje met een bittergarnituur
· WhatsApp Moordspel
· Driegangen keuzediner in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Hapje en drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes