Walking Dinner Zutphen


Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Zutphen! Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. 

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
 • Stadswandeling met een lokale stadsgids
 • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
 • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner

Uw uitje begint in de binnenstad van Zutphen. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw Zutphense gids.

Stadswandeling met eigen gids

Na het hoofdgerecht haalt de stadsgids uw groep op bij het restaurant. In het historische centrum is vrijwel alles bewaard gebleven. Het is een compacte stad met mooie grachten, leuke straatjes en steegjes om in te verdwalen, historische gevels, gezellige pleinen en bijzondere doorkijkjes. De toren van de Walburgiskerk is hét oriëntatiepunt van de stad. Maar de bijnaam van Zutphen is niet voor niets 'Torenstad'. We hebben ook nog de Drogenapstoren, de Kruittoren, de Watertoren en de Wijnhuistoren. Om er een paar te noemen. Een deel van de stadsmuur is bewaard gebleven. De Berkelpoort is hier onderdeel van. Deze is gebouwd over de rivier de Berkel, en heeft drie grote bogen waar onderdoor gevaren kan worden. Ook bij watersporters is dit een populaire stad. Vanaf de haven is het nog geen vijf minuten lopen naar de binnenstad. 

In de slingerende smalle straatjes van de binnenstad vindt u hippe koffietentjes, leuke boetiekjes en verrassende conceptstores. De Broederenkerk is van binnen deels origineel (gerestaureerd) met hoge lichtgekleurde bogen, en deels modern verbouwd met hout en glas. Hier is de bibliotheek gevestigd. Is dit de mooiste van Nederland? Wat vindt u? In Zutphen zijn verschillende hofjes te vinden, bijvoorbeeld de Oude Bornhof. Een rustpunt in de stad. U krijgt een aantal gevarieerde hoogtepunten te zien en u hoort leuke verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In weer een mooi partnerrestaurant staat een gezellige tafel klaar voor uw groep. Als u hartelijk bent ontvangen krijgt u een drankje aangeboden en bekijkt u de kaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. U kiest een uitgebreid vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u binnen een paar minuten naar het derde restaurant. 

Mooie afsluiting van uw personeelsuitje

Ook dit is een mooie restaurant op een leuke locatie. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van een verzorgd nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt dit uitje af met een kopje koffie (of thee).

Alles geregeld

De restaurants:
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we zelf regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

De stadswandeling:
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (torens, bibliotheek, grachten, verhalen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners van Zutphen bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

De tijdsindeling:
Dit arrangement kunt u ook overdag doen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Als u een andere tijdsindeling wilt kunt u dit bij ons opvragen.

Ontspannen uit eten in drie verschillende restaurants en tussendoor (nader) kennismaken met Zutphen... maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes