Walking Dinner Valkenburg

Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Valkenburg! Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner: voorgerecht

In een gastvrij restaurant in Valkenburg krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. U kiest hier een lekker drankje bij. Na het voorgerecht maakt u kennis met uw eigen gids van deze avond.

Stadswandeling met Limburgse gids

De gids haalt u op bij het restaurant voor een mooie stadswandeling. Miljoenen toeristen weten de stad elk jaar te vinden om uiteenlopende redenen. Zo zijn er kastelen, mergelgrotten, een kuuroord, een pretpark, een rodelbaan en een casino te vinden. Maar Valkenburg heeft ook een rustige kant: Vanwege het heuvelachtige landschap is de omgeving geliefd bij wandelaars en fietsers (Cauberg).

De Grotestraat is het middelpunt van de stad. Valkenburg heeft de grootste horecadichtheid van Limburg en biedt een bruisend uitgaansleven. Ook hier is het voor elk wat wils: het aanbod varieert van sjiek restaurant tot karaokebar. De stad heeft een mooie historische kern waar de Kleine Geul vertakt doorheen loopt. De historische panden danken hun lichte kleur aan het gebruik van lokale mergelsteen. Pierre Cuypers heeft hier een aantal jaren gewoond. Dit is de Nederlandse architect van onder andere het centraal station in Amsterdam. Ook in Valkenburg kunt u een aantal van zijn ontwerpen bewonderen.

U krijgt een aantal highlights te zien, u wandelt langs de Geul en u hoort leuke verhalen onderweg. De route eindigt bij het tweede restaurant, waar u afscheid neemt van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In het volgende partnerrestaurant verwacht men u voor het hoofdgerecht. Als u met z'n allen aanschuift krijgt u een drankje aangeboden en bekijkt u de kaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. U kiest een uitgebreid vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Dit hoofdgerecht is inclusief twee drankjes. Hierna loopt u binnen een paar minuten naar het derde restaurant in Valkenburg.

Mooie afsluiting van uw bedrijfsuitje in Valkenburg

Ook in dit laatste restaurant is een gezellige tafel voor u vrijgehouden. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. In beide gevallen levert dit blije collega's op. U rondt de dag af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (architectuur, historie, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Het wisselen van restaurant brengt schwung in dit bedrijfsuitje. De gids zorgt voor een vrolijke wandeling. Verras uw team met dit compleet verzorgde walking dinner in Valkenburg!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 83 € 90,47
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 50 € 75 € 81,75
51 - 100 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie