Walking Dinner Meppel


Dit walking dinner geeft u de kans om driemaal met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje in Meppel!

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
 • Stadswandeling met een lokale stadsgids
 • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
 • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Goed begin van uw walking dinner in Meppel

In een restaurant in hartje stad begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief. Na het voorgerecht maakt u kennis met uw stadsgids voor deze avond.

Wandeling met Meppeler stadsgids

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Meppel is een veelzijdige stad. Van oudsher was dit de toegangspoort tot Drenthe. Het Meppel van nu is een gezellige stad die veel bezocht wordt door watersporters. Via de Keizersgracht in het centrum kun je uiteindelijk rechtstreeks naar het IJsselmeer varen. Er zijn dan ook meerdere havens te vinden in Meppel. Dit levert een vrolijk beeld op. 

In de binnenstad kunt u historische pakhuizen bewonderen, langs de theekoepel in het Wilhelminapark lopen, of de moderne architectuur van het stadhuis beoordelen. De gids speelt leuk in op de sfeer in uw groep en pikt er een aantal highlights voor u uit. Hij neemt u ook mee langs de grachten en de smalle achterafstraatjes. Onderweg hoort u mooie verhalen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

Dit tweede partnerrestaurant ligt ook op een mooie locatie in de binnenstad van Meppel. Als u aan tafel gaat krijgt u een drankje aangeboden en bekijkt u de kaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. U kiest uit de verschillende mogelijkheden op de kaart; vis, vlees of vegetarisch. Bij dit uitgebreide hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna loopt u samen binnen een paar minuutjes naar het volgende restaurant.

Afronding van uw bedrijfsuitje in Meppel

Ook hier heeft de gastheer een leuke tafel voor u vrijgehouden. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van een verzorgd dessert. Het is een nagerecht naar keuze of een (petit) Grand Dessert. U rond dit ontspannen avondje uit samen af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (grachten, park, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Een (nadere) kennismaking met Meppel, gecombineerd met een diner - inclusief drankjes - in drie restaurants: Verras uw team met dit stadsarrangement!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes