Walking Dinner Kampen

Verras uw team met dit ontspannen bedrijfsuitje in Kampen. Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, én een leuke wandeling maakt, zit er schwung in deze avond! Lees verder over dit compleet verzorgde walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Hier begint uw walking dinner in Kampen

Uw uitje begint in de binnenstad van Kampen. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Natuurlijk inclusief een drankje. Na het voorgerecht haalt uw lokale stadsgids uw groep op bij het restaurant. 

Stadswandeling met eigen gids

De gids heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. Op historisch gebied heeft deze Hanzestad aan de IJssel veel te bieden. Zo telt Kampen meer dan 500 Rijksmonumenten. Uw gids toont u een keuze uit de mooiste bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Bovenkerk, het Oude en Nieuwe Raadhuis, en de drie stadspoorten. Verder vertelt hij u de leukste anekdotes en leidt hij u langs de mooiste 'onontdekte' plekjes. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant, waar u afscheid neemt van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

Ook in dit tweede partnerrestaurant staat een mooie tafel klaar voor uw groep. De chefkok zorgt voor een toegankelijke kaart, met gerechten van goede kwaliteit. Hier kiest u ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u in een paar minuten naar het derde restaurant van deze avond.

Mooie afsluiting van uw personeelsuitje in Kampen

In alweer het laatste restaurant schuift u samen aan. Het is wederom een mooi restaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u de ervaringen van deze avond nog eens uitwisselen. Ondertussen geniet u van een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt het uitje af met een kopje koffie of thee.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Hanzestad, stad van nu, sappige verhalen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Drie keer een ander restaurant betekent ook drie keer de kans om andere collega's te spreken. Samen met een (nadere) kennismaking met de stad zorgt dit voor afwisseling. Verras uw collega's met dit gevarieerde bedrijfsuitje in Kampen!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 83 € 90,47
15 - 19 € 79 € 86,11
20 - 50 € 75 € 81,75
51 - 100 € 72 € 78,48
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie