Walking Dinner Gorinchem


Verras uw team met dit ontspannen bedrijfsuitje in Gorinchem. Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, én een leuke wandeling maakt, zit er schwung in deze avond! Lees verder over dit compleet verzorgde walking dinner:

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
 • Stadswandeling met een lokale stadsgids
 • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
 • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw bedrijfsuitje: voorgerecht

In de gezellige binnenstad van Gorinchem komt u aan het begin van de avond samen. Hier begint uw personeelsuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief. Hierna maakt u kennis met uw lokale stadsgids.

Stadswandeling in Gorinchem

De stadsgids haalt u op bij het restaurant. In deze prachtige vestingstad is vrijwel alle historie bewaard gebleven. De stervormige stad is vrijwel helemaal omringd door water. Dankzij een wandelpad op de vestingwallen is het mogelijk het hele rondje te lopen, steeds met een ander mooi uitzicht. Op deze avond pikt u hier een stukje van mee. Van de vier poorten is de Dalempoort bewaard gebleven. En er zijn ook veel sterke verhalen bewaard gebleven. We noemen een man die zich met paard en al kon optrekken aan de balken. Het Tolhuis staat ook aan deze omwalling. De schepen die voorbij kwamen moesten hier tol betalen. Na veel andere functies voor het gebouw is het nu deels te huur als vakantiewoning met fantastisch uitzicht.  

In de binnenstad steekt de toren van de Grote Kerk overal bovenuit. Hier wordt hier simpelweg de Grote Toren genoemd. Gorinchem heeft een bruisend uitgaansleven met trendy bars, hippe koffietentjes, mooie restaurants en leuke clubs. Vooral rond de Grote Markt, Groenmarkt en Varkenmarkt is er een ruim aanbod. Het hele jaar door zijn hier gezellige terrasjes te vinden. Gorinchem is een echte watersportstad, met een passantenhaven en een historische haven. Op nog geen vijf minuten lopen vanaf de binnenstad ziet u de vrolijke drukte van de watersporters, en het vertrekpunt van de pont. U ziet een aantal van de highlights en luistert onderweg naar mooie verhalen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In het volgende restaurant kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest allemaal een favoriet hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, en gerechten van goede kwaliteit. Er is keuze tussen vis-, vlees-, of vegetarische gerechten inclusief bijgerechten. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u samen een klein stukje naar het derde partnerrestaurant.

Afsluiting van uw walking dinner in Gorinchem

In alweer het laatste restaurant in hartje stad rondt u dit afwisselende uitje samen af. Er staat een mooie tafel voor uw groep klaar. U geniet hier samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (historie, vestingwallen, verhalen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Doordat u steeds van restaurant - en dus van gesprekspartner - wisselt, is het een gevarieerd avondje uit. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit afwisselende personeelsuitje in Gorinchem!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Neemt u contact op?

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes